Leiden

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Leiden. Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Leiden

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Leiden. Leiden is bekend om zijn Universiteit, historische binnenstad met grachten en monumentale gebouwen en vele musea. 

De praktijk is gevestigd in het Regus gebouw gelegen in Science Park. 

Contactgegevens

Waar kan je parkeren?

Je kan de auto parkeren….

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Leiden

team Vestiging Leiden

Psychologiepraktijk van Buuren

Anne van Esch

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– ACT
Meer lezen

Sahar Rajabijorshari

GZ-PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Schematherapie
Meer lezen

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >