Leiden

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Leiden. Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Leiden

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Leiden. Leiden is bekend om zijn Universiteit, historische binnenstad met grachten en monumentale gebouwen en vele musea. 

De praktijk is gevestigd op de vierde verdieping van het Regus gebouw gelegen in Science Park, achter Naturalis museum.

Contactgegevens

Kom je lopend of op de fiets?

Psychologiepraktijk van Buuren Leiden is gevestigd in Regus Leiden. Om hier te komen betreedt u de Mendelweg (deze weg loopt langs het Naturalis museum). Volg deze weg tot u bij een slagboom komt. Aan uw linkerhand ziet u een wit kantoorgebouw. Via de trap in het midden van het gebouw komt u bij de voordeur van Regus Leiden. Vanaf de begane grond neemt u de trap of de lift naar de 4e verdieping, waar onze praktijkruimtes zijn gevestigd.

Waar kan je parkeren?

Betreed de Mendelweg (deze weg loopt langs het Naturalis museum). Volg deze weg tot u bij een slagboom komt.  Hier kunt u aanbellen bij Regus om de slagbomen te laten openen. Vervolgens slaat u linksaf en rijd u de parkeerplaats op die zich aan de achterzijde van het gebouw bevindt. De hoofdingang van Regus vindt u aan de voorzijde van het gebouw; neem de grote trap in het midden naar de begane grond, en vanaf hier de lift of trap naar de 4e verdieping, waar onze praktijkruimtes zijn gevestigd.

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Leiden

team Vestiging Leiden

Psychologiepraktijk van Buuren

Kim Snoeij

GZ PSYCHOLOOG i.o.

– Cognitieve GedragsTherapie
Meer lezen

Melanie Holtkamp

PSYCHOLOOG

– CGT
– EMDR-therapie
Meer lezen

Anne van Esch

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– ACT
Meer lezen

Sahar Rajabijorshari

GZ-PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Schematherapie
Meer lezen

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >