Utrecht

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Utrecht. Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Utrecht

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Utrecht. Utrecht is een van de oudste steden van Nederland en het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren en de stad heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders aan het water. De praktijk is gevestigd in het kantoorgebouw ‘Le Mirage’ vlak aan de Europaboulevard. 

 

Contactgegevens

Vliegend Hertlaan 15-97
3526 KT Utrecht

 085 902 58 58
 info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

De praktijk is gevestigd in het kantoorgebouw ‘Le Mirage’ op de 2de etage.

 

Waar kan je parkeren?

Psychologiepraktijk van Buuren is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Psychologiepraktijk van Buuren is met de auto bereikbaar via directe aansluitingen op de A12 (afrit 17) en de A2 zijn Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Den Bosch snel te bereiken. Je kan de auto parkeren voor het kantoorgebouw (betaald) en aan de zijkant (gratis) van het kantoorgebouw.Kom je met het openbaar vervoer en reis je vanaf Utrecht Centraal dan is de reistijd per bus/sneltram tot aan de halte voor het gebouw circa 6 minuten, waarna kantoorgebouw ‘Le Mirage’ lopend in 1,5 minuut te bereiken is. De sneltram stopt voor de deur en 4 buslijnen hebben er een halte. 

 

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Utrecht

team Vestiging Utrecht

Psychologiepraktijk van Buuren

VACATURE PSYCHOLOOG

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar psychologen voor een fulltime (32 tot 36 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Rotterdam Alexandrium, Vlaardingen en Waddinxveen.
Meer lezen

Ymke Verhoog

GZ-PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Schematherapie
Meer lezen

Josefien van Brussel

GZ-PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Schematherapie
Meer lezen

Linde Edelman

GZ-PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– ACT

Meer lezen

Marijke Nordeman-Vlaar

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– ACT
– Schematherapie
Meer lezen

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >