Utrecht (opening in September)

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Utrecht. Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Utrecht

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Utrecht. Utrecht is een van de oudste steden van Nederland en het bruisende en kloppende hart van Nederland. De stad is gebouwd rondom de Domtoren en de stad heeft schitterende grachten met bijzondere werfkelders aan het water. 

September 2022 zal Psychologiepraktijk van Buuren haar vestiging openen in Utrecht. Aanmelden is al mogelijk!

De praktijk is gevestigd in een …..wordt nog vervolgt. 

Contactgegevens

Wordt nader bekend gemaakt
XXXX XX Utrecht

Tel: 085 902 58 58
Email: info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

Je kan de auto parkeren….

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Utrecht

team Vestiging Utrecht

Psychologiepraktijk van Buuren
GZ-psycholoog
Nadere bekendmaking
Psycholoog
Nadere bekendmaking
Psycholoog
Nadere bekendmaking

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >