Overspannen

Je voelt je leeg, lusteloos, uitgeput en opgebrand
"Ik snapte niet waarom ik mijn hobby’s niet eens meer leuk vond. Maar nu voel ik me niet langer schuldig als ik tijd aan mezelf besteed."

Overspannen

Als je je eigenlijk altijd te gespannen voelt.

Als je overspannen bent, kan het zijn dat je een stressvolle periode achter de rug hebt, waarbij de spanning zich opgestapeld heeft. Al die stress lijkt zich in je lichaam en geest geworteld te hebben. Het lukt je niet meer om te ontspannen of van dingen te genieten, hoe graag je dat ook wilt. Je voelt je eigenlijk altijd te gespannen. Dan lijdt je aan overspannenheid.

Het is belangrijk om dit met professionele hulp aan te pakken, zodat je voorkomt dat je opgebrand raakt.

Wat kan een psycholoog voor je doen?

Ik help je om de balans tussen inspanning en ontspanning te herstellen. Daarvoor is het nodig om helder te krijgen wat je overspannenheid veroorzaakt en hoe je daar beter mee om kunt gaan.

Vergoeding voor behandeling van overspannenheid

Achteraf declareren is mogelijk

Sessies dienen direct na afloop contant of per PIN te worden voldaan. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je (een deel van de) factuur met gemaakte behandelkosten achteraf declareren bij je zorgverzekeraar.

Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. Als je meer informatie wilt over onze behandelingenpsychologen, werkwijze en tarieven kijk op de desbetreffende pagina’s.

Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over de behandeling overspannen zijn? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek, of mail naar Psychologiepraktijk Van Buuren.

Herstel de balans tussen inspanning & ontspanning

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog