Werkdruk

Je hebt het gevoel dat je werk nooit af is, piekert veel en bent snel geïrriteerd. Je werkt steeds vaker over om je werk af te krijgen...
"Ik werk keihard, maar toch is mijn werk nooit af. Ik kan me nu weer concentreren op mijn werk en neem het niet langer mee naar huis."

Werdruk

het kan je belemmeren in je functioneren

Bij een hoge werkdruk zit je vaak niet lekker in je vel. Je raakt geïrriteerd en verliest het plezier in je werk. De werkdruk wordt te hoog voor je en je weet niet hoe je dat moet oplossen.

Ondersteuning en behandeling van een psycholoog helpt je dan om grip te krijgen op de werkdruk die je voelt. Dat is belangrijk, omdat een snelle behandeling voorkomt dat een te hoge werkdruk overgaat in overspannenheid of depressie.

Wat kan een psycholoog voor je doen?

Ik help je om de oorzaak en gevolgen van de hoge werkdruk onder ogen te zien. Als je dat herkent en erkent, kun je ook leren waar je grenzen liggen.

Natuurlijk help ik je ook om die grenzen te bewaken, zodat de werkdruk die je voelt afneemt.

Vergoeding voor behandeling van hoge werkdruk

Achteraf declareren is mogelijk

Sessies dienen direct na afloop contant of per PIN te worden voldaan. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je (een deel van de) factuur met gemaakte behandelkosten achteraf declareren bij je zorgverzekeraar.

Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. Als je meer informatie wilt over onze behandelingenpsychologen, werkwijze en tarieven kijk op de desbetreffende pagina’s.

Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over de behandeling bij een hoge werkdruk? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek, of mail naar Psychologiepraktijk Van Buuren.

Weer met plezier aan het werk

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog