‘Houd me vast’-relatieweekend

'Houd me vast' is een krachtige methode waarmee je in slechts één weekend je relatie nieuw leven in blaast.
Wij hadden geen zin in een maandenlange therapie. Wij kozen ervoor om het 'Houd-me-vast'-relatieweekend te gaan doen om snel weer tot elkaar te kunnen komen. Wij hebben gemerkt dat samenwerking met je partner een voorwaarde is om je relatie tot een succes te maken.

Relatie weekend op een prachtige lokatie!

Psychologiepraktijk van Buuren werkt samen met Reboostit om de relatieweekenden op Ibiza en de Nederlandse kust te organiseren. Via de button "Relatieboost" kom je op de externe pagina van deze samenwerking

Waaraan gaan we werken?

Vaste onderwerpen die jullie met elkaar zullen bespreken zijn:

  • liefde en hechting;
  • terugkerende patronen;
  • ruzies stoppen;
  • verbindende gesprekken;
  • liefde en seks;
  • liefde levend houden.

Vele stellen zijn jullie voorgegaan in dit programma. Uit onderzoeken is gebleken dat de tevredenheid over de relatie werkelijk groter is na afloop van de cursus. Stellen ervaren een sterkere band met elkaar en hebben minder conflicten. De partners begrijpen zichzelf en de ander beter. Hierdoor is er ook meer ruimte voor de verschillende emoties. Er wordt meer harmonie in de relatie en afstemming op elkaar in de dagelijkse activiteiten ervaren.

Voor wie is een relatieboost geschikt?

Alle paren (homo-, hetero-stellen, getrouwd, samenwonend of apart wonend) zijn welkom. De ‘Houd me vast’-training is bedoeld voor paren die merken dat hun relatie aandacht nodig heeft en dat ze zelf in dezelfde groeven draaien. Ook heel geschikt voor net gestarte relaties, waarbij je een echt nieuwe start wil maken, of voor partners met samengestelde gezinnen. De ‘Houd me vast’-training kan ook een goed werkzame aanvulling zijn voor paren die al bezig zijn met of ervaring hebben gehad met relatietherapie.

Kosten en facturatie

De kosten om deel te nemen aan Ibiza Relatieboost zijn € 2.500*

De kosten om deel te nemen aan Nederlandse kust Relatieboost zijn € 1.500*

Zelf aan te schaffen:
• Het boek ‘Houd me vast, zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie’ van Sue Johnson ISBN-nummer: 9789021552682.

* Bij annulering tot 6 weken voor aanvang van de training krijg je 50% teruggestort. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de training vindt geen teruggave plaats.

Aanmelden

085 – 902 58 58
info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Per e-mail ontvang je een bevestiging van je aanmelding. De aanmelding is na betaling pas definitief. Bij onvoldoende aanmeldingen, zal de training worden verplaatst. Je wordt hier uiterlijk 2 weken van te voren van op de hoogte gesteld. 

De trainers zijn aangesloten bij:

Denk je dat relatietherapie meer is wat jullie nodig hebben, klik dan op de onderstaande button.

Verbondenheid, liefde en intimiteit willen jullie graag in de relatie.

"Wij helpen je om jullie relatie nog leuker en fijner te maken."
Melissa van Buuren en Peter Paul Coppes| EFT-Relatietherapeuten

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >