Trauma / PTSS

Je leven wordt in beslag genomen door de ingrijpende gebeurtenis. Je hebt er terugkerende en opdringende onaangename herinneringen aan.
"De onmacht en ellende van dat ongeluk beleef ik elke dag opnieuw. Omdat ik in een veilige omgeving alles opnieuw beleefd heb, heb ik alles kunnen verwerken."

Trauma / PTSS

Heeft lang invloed op je leven

Iedereen maakt wel eens iets heftigs mee. Maar soms is een gebeurtenis zo naar en ingrijpend dat het lang invloed heeft op je leven. Denk maar een overval, ongeluk of mishandeling. De angst en ontreddering blijven dagelijks opduiken en zorgen ervoor dat je niet goed kunt functioneren.

Al wil je het nog zo graag: je kunt niet over het gebeurde heenstappen en verder gaan met je leven. Dan is het verstandig om professionele ondersteuning in te schakelen.

Wat kan een psycholoog voor je doen?

Ik zoek samen met jou in een veilige omgeving de ingrijpende gebeurtenis weer op. Dat is moeilijk en heftig, maar wel nodig om de gebeurtenis een plek te kunnen geven.

Hoe je dat kunt doen, hangt af van wat je meegemaakt hebt, hoe je daarop reageert en wat voor jou een goede behandelmethode is.

Vergoeding voor behandeling van posttraumatische stress stoornis

Achteraf declareren is mogelijk

Sessies dienen direct na afloop contant of per PIN te worden voldaan. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je (een deel van de) factuur met gemaakte behandelkosten achteraf declareren bij je zorgverzekeraar.

Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. Als je meer informatie wilt over onze behandelingenpsychologen, werkwijze en tarieven kijk op de desbetreffende pagina’s.

Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over de behandeling bij posttraumatische stress stoornis? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek, of mail naar Psychologiepraktijk Van Buuren.

Leer je gevoelens & gedrag te sturen

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog