Amersfoort

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Amersfoort. Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Amersfoort

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Amersfoort, ook wel Keistad genoemd. De Amersfoortse Kei is een grote zwerfsteen in Amersfoort, waaraan de stad de bijnaam Keistad en haar inwoners de geuzennaam Keientrekkers danken. Amersfoort heeft een oude binnenstad met monumentale panden en grachten. Het ligt aan de noordkant van de Utrechtse Heuvelrug en kent vele mooie nieuwe onderdelen. De praktijk is gevestigd op de begane grond van het treinstation Amersfoort (achterzijde).

Contactgegevens

Stationsplein 13A
3812 GZ Amersfoort

Tel: 085 902 58 58
Email: info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

Betaald parkeren is mogelijk. Er is parkeergelegenheid op 3 minuten lopen van de praktijk bij Qpark, P+R Barchman Wuytierslaan.

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Amersfoort

Team Vestiging Amersfoort

Psychologiepraktijk van Buuren

Georgia Walet

Psycholoog
“Iedereen kent tegenslag of moeilijke momenten in zijn of haar leven. Maar wat als je die lastige momenten niet meer kunt overwinnen? Je gedachten of gevoelens worden dan obstakels die je niet meer alleen kunt overwinnen. Dan is het goed dat een professional je stapsgewijs helpt om je sterke kanten weer te zien en in te zetten.”

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >