Amersfoort

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Amersfoort. Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Amersfoort

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Amersfoort, ook wel Keistad genoemd. De Amersfoortse Kei is een grote zwerfsteen in Amersfoort, waaraan de stad de bijnaam Keistad en haar inwoners de geuzennaam Keientrekkers danken. Amersfoort heeft een oude binnenstad met monumentale panden en grachten. Het ligt aan de noordkant van de Utrechtse Heuvelrug en kent vele mooie nieuwe onderdelen. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping in de huisartsenpraktijk van Wij huisartsen in het Medisch Centrum Vathorst.

Contactgegevens

Wervershoofstraat 367
3826 EM Amersfoort

 085 902 58 58
 info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

Er is (gratis) parkeergelegenheid op de Werverhoofstraat en in de omliggende straten.

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Amersfoort

Team Vestiging Amersfoort

Psychologiepraktijk van Buuren

Yvonne Hendriks

GZ PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Systeemtherapie
Meer lezen

Noa Kreykes

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
Meer lezen

Colin van der Eijken

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– ACT
– EMDR-therapie
Meer lezen

Kayleigh Vos

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie


Meer lezen

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >