Maaike Meerveld

Durf te vertrouwen op jezelf

VAN DRAAGLAST NAAR DRAAGKRACHT

Elk mens heeft zijn eigen verhaal en iedereen heeft momenten in het leven dat er zorgen of moeilijkheden zijn. Toch houden veel mensen die zorgen of moeilijkheden voor zichzelf, want het delen van de kwetsbare emoties die hierbij horen is niet vanzelfsprekend. Maar delen van je gevoelens en gedachten zorgt dat je van draaglast naar draagkracht kunt gaan.

TIJD EN RUIMTE

De stap naar een psycholoog kan heel spannend zijn. Het verwoorden en delen van je klachten en gevoelens kan lastig of emotioneel zijn. Dat begrijp ik helemaal. Je krijgt van mij alle tijd en ruimte om in jouw tempo je psychische klachten te vertellen, te duiden en te behandelen. Vertrouwen is daarvoor een voorwaarde. Daarom zorg ik dat je je veilig voelt om alles in vertrouwen met me te bespreken, óók als je niet zo’n prater bent. Ik neem de tijd om je te leren kennen en samen zoeken we naar een manier om je gedachten en gevoelens bespreekbaar te maken.

WETEN WAAR JE AAN TOE BENT

Vertrouwen en zekerheid hebben vaak te maken met weten waar je aan toe bent. Daarom bespreek ik eerlijk met je wat de behandelmogelijkheden zijn, wat je van mij kunt verwachten en wat ik van jou verwacht. Een behandeling vraagt best wat energie en er zullen momenten zijn waarop je uit je comfortzone moet stappen om verder te komen. Je mag er dan op vertrouwen dat ik je daarbij help en ondersteun. Zo werken we samen stap voor stap aan een duidelijk behandeldoel, zodat je je vrijer voelt in je leven en met vertrouwen verder kunt met je leven.

VOEL JE VRIJER IN JE LEVEN

"Nieuwe vaardigheden zorgen dat je beter met moeilijkheden om kunt gaan.”
Maaike Meerveld | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >