Vlaardingen

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Vlaardingen.
Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Vlaardingen

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Vlaardingen. Vlaardingen is gelegen onder de rook van Rotterdam, ten westen van Schiedam en ten oosten van Maassluis en staat bekend als de haringstad van Nederland. In de binnenstad vind je een mix moderne en historische straten en een prachtige Oude Haven. 

Contactgegevens

Hoflaan 43
3134 AC Vlaardingen

 085 902 58 58
 info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

De praktijklocatie is gelegen op de twee etage van het Gezondheidscentrum Emmahof. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Als je met de auto komt kan je (betaald) parkeren op de parkeerplaatsen rondom het gezondheidscentrum. 

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Vlaardingen

Team Vestiging Vlaardingen

Psychologiepraktijk van Buuren

VACATURE PSYCHOLOOG

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar psychologen voor een fulltime (32 tot 36 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Rotterdam Alexandrium, Vlaardingen en Waddinxveen.
Meer lezen

Emma de Koning

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– ACT
 
Meer lezen

Yvonne Hendriks

GZ PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Systeemtherapie
Meer lezen

Sahar Rajabijorshari

GZ-PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Schematherapie
Meer lezen

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >