Sahar Rjabijorshari

Ontdek alle mogelijkheden in jezelf
“Door je blik te veranderen, verandert ook je perspectief.”

ANDERE BLIK

Je gedachten hebben veel invloed op de kwaliteit van je leven. Somberheid, angst, piekeren of andere psychische klachten kunnen een stempel op je leven drukken. Dan is het goed om samen met een professional te kijken hoe je je kwaliteit van leven kunt verbeteren. Ik help je om de focus te verleggen van de beperkingen die je ervaart naar alle mogelijkheden die in jezelf schuilen.

WAT BEWEEGT JOU?

Samen (her)ontdekken wat jou beweegt, wat je belangrijk vindt en waar je blij van wordt: daar zit jouw innerlijke kracht.  Ik luister naar je, maar vraag ook door. Zo krijgen we samen helder welke positieve gedachten je al hebt en wat al goed gaat. Die veerkracht die elk mens in zich heeft, breiden we stap voor stap tijdens je behandeling uit. Zo help ik je om je psychische klachten te overwinnen. Hoe ik dat doe? Met een persoonlijke aanpak die altijd gebaseerd is op wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden. Want een behandeling moet bij jou passen én geschikt zijn om je psychische klachten doelgericht aan te pakken. Want het allerbelangrijkste is dat jij kunt herstellen van je psychische klachten en je problemen kunt oplossen. Dat kan vaak al met een kortdurende onderbouwde behandeling.

JUISTE RECEPT

Elk mens is anders en daarom is mijn behandeling ook steeds anders. Het is net als bij mijn hobby koken: je werkt vanuit een basisrecept, maar voegt extra ingrediënten toe die passen bij de gasten die je hebt. Ik kan je ondersteunen met een scala aan therapieën die je helpen om beter te leren vanuit jouw innerlijke kracht. En net als met koken helpt het als je met liefde werkt. Ik heb een passie voor mijn vak, omdat ik het heerlijk vind om mensen te helpen om vanuit een ander perspectief te denken en zo met meer vertrouwen en zekerheid in het leven te staan.

GUN JEZELF EEN BETERE BASIS

"Focus op de mooie kanten van jezelf geeft je kracht om negatieve ervaringen te overwinnen."
Sahar Rajabijorshari | GZ-psycholoog
BIG-nummer: 99928550925

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >