De Inlooppsycholoog Hilversum

Je bent altijd welkom. Laagdrempelig en meteen advies.
Probleem, vraag of hulp nodig? Wat een psycholoog voor je kan betekenen en ervaren of je een klik hebt met de psycholoog?

Onze visie:

iedereen moet een probleem gratis kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.

Het gratis inloopspreekuur bij de psycholoog biedt je een éénvoudige mogelijkheid om je probleem of vraag voor te leggen. Op basis van dit gesprek zullen wij je direct adviseren en de mogelijkheden met je bespreken. Vaak kan een goed advies van een psycholoog verdere problemen voorkomen.

Houd er wel rekening mee dat er pas rechten ontleent kunnen worden aan de adviezen als er een behandelovereenkomst is gesloten met Psychologiepraktijk van Buuren.

Liever direct een afspraak maken?

De spelregels

Het inloopspreekuur in Hilversum is;

 

  • Gratis;
  • Je hebt geen afspraak nodig;
  • Uitsluitend voor kennismaking;
  • Je krijgt 10 minuten om je probleem uit te leggen;
  • Je krijgt direct advies (indien mogelijk);
  • Indien gewenst komt er een vervolgafspraak (niet gratis).

 

Loop binnen tijdens het inloopspreekuur!
Iedere eerste donderdag van de maand:

10.00 – 12.00 uur
13.00 – 15.00 uur
18.00 – 20.00 uur

Lokatie: Emmastraat 13A te Hilversum

Leg eenvoudig je hulpvraag voor

"Deze kennismaking is gratis, je hebt geen afspraak nodig. Dus loop binnen!"
Melissa van Buuren | Psycholoog

De psycholoog

Mijn naam is Melissa van Buuren; psycholoog, vrouw, moeder, iemand die midden in het leven staat en een mensen-mens. Mijn passie is mensen helpen om te groeien of hun problemen de baas te worden. Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >