Werkloosheid

Je voelt je waardeloos en aan de kant gezet of mist de structuur in je leven
"Niemand zat meer op mijn werk te wachten. En dus was ik niets meer waard. Mijn vrijwilligerswerk nu vind ik leuk, ik help er anderen mee en ik doe werkervaring op."

Werkloosheid

Werk is veel meer dan de kost verdienen.

Het geeft structuur aan je leven en is belangrijk voor je eigenwaarde. Als je werkloos raakt, kun je daarvan in de put raken. Je hebt het gevoel dat je niet meer belangrijk bent en dat niemand op je zit te wachten. Door die negatieve gevoelens lukt het je niet om je dag zinvol in te vullen. Daardoor verlies je nog meer het plezier in je leven.

Wat kan een psycholoog voor je doen?

Ik kan je helpen om uit te zoeken waarom je werk zo belangrijk voor je was en waarom je al die negatieve gevoelens hebt. Je leert begrijpen dat je ook bij werkloosheid een rouwproces doorloopt. Daarnaast help ik je om weer te geloven in je eigen capaciteiten.

Vergoeding voor behandeling bij werkeloosheid

Achteraf declareren is mogelijk

Sessies dienen direct na afloop contant of per PIN te worden voldaan. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je (een deel van de) factuur met gemaakte behandelkosten achteraf declareren bij je zorgverzekeraar.

Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. Als je meer informatie wilt over onze behandelingenpsychologen, werkwijze en tarieven kijk op de desbetreffende pagina’s.

Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over de behandeling bij werkloosheid? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek, of mail naar Psychologiepraktijk Van Buuren.

Weer met plezier aan het werk

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog