Hilversum

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Hilversum. Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Hilversum

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Hilversum. Hilversum is al jaren de Mediastad van Nederland en de grootste stad van ‘t Gooi, omgeven door bos en heide. De praktijk en tevens ons hoofdkantoor is gevestigd in een monumentaal pand aan de rand van het centrum.

Contactgegevens

Emmastraat 13A
1211 NE Hilversum

Tel: 085 902 58 58
Email: info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

Je kan de auto aan de linkerkant van de praktijk (gratis) parkeren. Wanneer alle parkeerplaatsen bezet zijn dan kan je de auto (betaald) parkeren op de Emmastraat. 

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Hilversum

team Vestiging Hilversum

Psychologiepraktijk van Buuren

Melissa van Buuren

Psycholoog
"Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen. Ik ben psycholoog, vrouw en een moeder die midden in het leven staat."

Nely Muis - van der Meer

Psycholoog
"Je kwetsbaarheid is vaak ook een kracht. Ik laat je ontdekken hoe je als mens van kwetsbaar naar krachtig kunt groeien.”

Peter Paul Coppes

EFT-Relatietherapeut
"Betrokken en gericht op de ander, ik wijs jullie graag de weg om van een relatieprobleem naar verbinding te komen.”

Georgia Walet

Psycholoog
“Iedereen kent tegenslag of moeilijke momenten in zijn of haar leven. Maar wat als je die lastige momenten niet meer kunt overwinnen? Je gedachten of gevoelens worden dan obstakels die je niet meer alleen kunt overwinnen. Dan is het goed dat een professional je stapsgewijs helpt om je sterke kanten weer te zien en in te zetten.”

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >