Burn-out

Je voelt je altijd moe en/of lichamelijk uitgeput en je kan je niet meer opladen
"Mijn batterij was op een dag helemaal leeg. Het lukte me niet eens meer om uit bed te komen. Nu durf ik meer voor mezelf te kiezen en dat is een opluchting."

Burn-out

Wanneer je al te lang verkeerd met jezelf omgaat

Bij een burn-out is je ‘batterij’ helemaal leeg. Het lukt je zelfs niet meer om dagelijkse taken goed uit te voeren, zoals koken of boodschappen doen zonder totaal uitgeput te raken. Je weet niet meer wat je wilt en voelt je nergens meer bij betrokken. Je bent lichamelijk en geestelijk helemaal leeg en weet niet hoe je dat moet veranderen.

Wat kan een psycholoog voor je doen?

Een burn-out krijg je als je heel lang verkeerd met jezelf omgaat. Als je niet wezenlijk verandert, zullen je klachten heftiger terugkomen.

Ik help je om uit te zoeken waarom je een burn-out hebt gekregen. Als je dat weet, weet je ook wat je wilt veranderen om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te komen zitten.

Vergoeding voor behandeling van een burn-out

Achteraf declareren is mogelijk

Sessies dienen direct na afloop contant of per PIN te worden voldaan. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je (een deel van de) factuur met gemaakte behandelkosten achteraf declareren bij je zorgverzekeraar.

Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. Als je meer informatie wilt over onze behandelingenpsychologen, werkwijze en tarieven kijk op de desbetreffende pagina’s.

Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over de behandeling van je burn-out? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek, of mail naar Psychologiepraktijk Van Buuren.

Durf weer voor jezelf te kiezen

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog