Negatief zelfbeeld

Je bent ontevreden over jezelf, je vindt jezelf een mislukkeling en denkt dat je niets kunt en nergens goed voor bent
"Als in de spiegel keek zag ik iemand die ik niet mooi vind en die niets goed kan. "Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik hoe mijn ogen weerspiegelen hoe ik ben. Het leukste vind ik mijn ‘pretoogjes'."

Negatief zelfbeeld

Geen enkel mens is 100% tevreden met zichzelf.

Logisch, want elk mens heeft tekortkomingen. Soms kijkt iemand alleen nog maar naar zijn tekortkomingen en lukt het niet meer om de positieve eigenschappen te zien. Dan is er sprake van een negatief zelfbeeld. Een negatief zelfbeeld beïnvloedt je leven en kan ervoor zorgen dat je minder plezier in je leven hebt.

Door samen met een psycholoog te kijken naar je goede eigenschappen kom je weer meer in balans met je en krijg je een beter beeld van jezelf.

Wat kan een psycholoog voor je doen bij een negatief zelfbeeld?

Ik help je om de negatieve spiraal te doorbreken en je vertrouwen te laten groeien. Ik bespreek wat je gevoelens zijn en waar ze vandaan komen. Ook leer ik je om anders naar jezelf te kijken.

Elk mens heeft tekortkomingen, maar elk mens heeft ook zijn mooie kanten en talenten. Die gaan we samen ontdekken!

Vergoeding voor behandeling van een negatief zelfbeeld

Achteraf declareren is mogelijk

Sessies dienen direct na afloop contant of per PIN te worden voldaan. Afhankelijk van je zorgverzekering kun je (een deel van de) factuur met gemaakte behandelkosten achteraf declareren bij je zorgverzekeraar.

Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden van je aanvullende verzekering. Als je meer informatie wilt over onze behandelingenpsychologen, werkwijze en tarieven kijk op de desbetreffende pagina’s.

Herken je jouw klachten en heb je behoefte aan hulp of heb je gewoon een vraag over de behandeling van een negatief zelfbeeld? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek, of mail naar Psychologiepraktijk Van Buuren.

Laat je vertrouwen weer groeien

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog