VACATURE STAGIAIR PSYCHOLOGIE

EEN PSYCHOLOGIESTUDENT (WO) VOOR EEN KLINISCHE STAGE

Psychologiepraktijk van Buuren ondersteunt jongeren, volwassenen en ouderen met psychologische problemen door middel van behandelingen en trainingen. Onze schijf van vijf bestaat uit: betrokkenheid, huiselijke sfeer, geen wachtlijsten, korte lijnen en een snel & adequaat proces. Momenteel hebben we praktijken in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Vlaardingen en Waddinxveen en willen we op korte termijn verder uitbreiden.
Wij zijn op zoek naar psychologiestudenten (WO) die een klinische stage bij Psychologiepraktijk van Buuren willen lopen voor een fulltime (32 tot 36 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Hilversum en Leiden.

De Praktijk: cliënt voorop!
Psychologiepraktijk van Buuren is een snelgroeiende praktijk voor kortdurende, oplossingsgerichte hulp bij psychische klachten. Onze aanpak is altijd gericht op het verhelpen, verminderen of beheersbaar maken van psychische klachten en problemen. Dat doel bereiken we met een gepaste therapie, behandeling of training. We willen de beste oplossing bieden. Daarom willen we ons behandelaanbod uitbreiden met nieuwe, innovatieve behandeltechnieken.

Onze filosofie: zorgen voor en met elkaar
Psychologiepraktijk van Buuren bestaat uit een klein en hecht team. Zorgen voor én met elkaar staat voorop. Ons team heeft oprechte interesse in cliënten en collega’s. Logisch, want alleen op die manier kunnen we de beste zorg op maat geven. Daar hoort ook bij dat ons team in de spiegel durft te kijken om zo de hulpverlening te verbeteren en onze dienstverlening te innoveren. Daarom hebben we in onze praktijk een eigen intervisiegroep en maken we actief gebruik van elkaars expertise en sterke punten. We zijn harde werkers die professioneel en met passie het beste uit onze cliënten en onszelf willen halen. In de praktijk zijn we positief, flexibel, creatief en vindingrijk.

Wat zoeken wij?
Wij zoeken psychologiestudenten (WO) die hun master aan het volgen zijn en op zoek zijn naar een stageplaats, bij voorkeur aan het einde van de studie. Als aankomend psycholoog kies je bewust voor een sterke band met jouw cliënten. Dit betekent dat je een cliënt behandelt van intake tot aan de laatste behandeling. Ook de nazorg is bij jou in vertrouwde handen. Onze cliënten staan voorop. Je vindt het prettig om je eigen stage te organiseren. 

Wat bieden wij?

Tijdens je stage word je begeleid door gediplomeerde werkbegeleiders met dezelfde (beroeps)achtergrond, veelal is dit door de Master psycholoog en de GZ-psycholoog. Zij houden rekening met je stageopdrachten, je competenties en je leerdoelen. Je mag gebruik maken van de verschillende faciliteiten van Psychologiepraktijk van Buuren. Tijdens je stage krijg je de ruimte om je LOGO-verklaring te behalen. 

Een boeiende stage in een groeiende, professionele allround praktijk waar je het beste uit je cliënten en jezelf kan halen. Doordat we voor jongeren, volwassenen en ouderen werken is je werk gevarieerd. Ons kleine team geeft je alle ruimte om de zorg uit te breiden, zorgaccenten te leggen en jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatief in de ontwikkeling van jouw stage en onze praktijk waarderen en stimuleren we. Goed werk heeft tijd nodig. Daarom gaan we je stage opbouwen. In eerste instantie zal je veel meekijken met je begeleider(s), waarna je steeds meer zelf kan en mag gaan doen. Hoe snel dat zal zijn is afhankelijk van jouw leercurve, inzet en kennis. Onze ambitie is dat je tijdens je stage toegroeit naar een baan bij Psychologiepraktijk van Buuren.

Jouw taken (onder begeleiding van je begeleider)
• Voeren van intakegesprekken en verslaglegging ervan;
• Opstellen, bespreken en uitvoeren van behandelplannen;
• Behandelen, inclusief verslaglegging van de sessies;
• Evalueren van behandelingen en nazorg verlenen;
• Optioneel: Ontwikkelen en verzorgen van (bestaande) trainingen;
• Deelnemen aan supervisie, werkbegeleiding en werkoverleg;
• Nauw samenwerken met je collega’s.

Jouw opleiding en ervaring
• Master psychologie student (WO);
• Werkervaring en eventuele extra curssusen zijn een pré;
• Zelfstandig en initiatiefrijk;
• Ondernemend, hart voor je vak, zelfstandig en teamspeler;
• Een flexibele instelling;
• Positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
Onze praktijk valt onder de CAO van de GGZ. Dit betekent dat we het volgende bieden:
• Je krijgt bij een stage die langer duurt dan vier aaneengesloten weken met een minimum van 144 uur een stagevergoeding volgens de CAO.

Wil je meer weten of solliciteren?

Gebruik onderstaand formulier

Ben jij student Psychologie (WO) en heb je interesse in een stageplaats bij Psychologiepraktijk van Buuren, solliciteer dan snel.

De sollicitatieprocedure voor studenten psychologie start 2x per jaar. Wij hebben een selectieronde in juni en november. Om hieraan deel te nemen, dient je sollicitatie voor 1 juni dan wel voor 1 november bij ons binnen te zijn. In juni selecteren wij de kandidaten die vanaf september instromen. In november selecteren wij de kandidaten die vanaf februari instromen. 

De persoon die qua persoonlijkheid past in de praktijk en de juiste kwalificaties heeft krijgt de stageplaats! We ontvangen graag je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae via onderstaand formulier.

Solliciteren v2

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >