Rotterdam Alexandrium

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Rotterdam Alexandrium.
Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Rotterdam Alexandrium

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Rotterdam Alexandrium. Rotterdam is de op één na grootste stad van Nederland en is anders dan alle andere Nederlandse steden. Het is een stad met vele gezichten; een stoere havenstad, trendy uitgaansstad, chique winkelstad en hippe kunstenaarsstad. Maar Rotterdam is bovenal de architectuur stad van Nederland, waarin vernieuwen centraal staat en de skyline constant verandert. De praktijk is gevestigd in het Regus gebouw op de 7de verdieping.

Contactgegevens

Locatie Rotterdam Alexandrium

Marten Meesweg 25-G
3068 AV Rotterdam

 085 902 58 58
 info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

De locatie heeft een directe verbinding met de A20. Wanneer je met de auto komt kan je betaald parkeren in de nabijgelegen omgeving. Parkeergarage Alexandrium Noord (Schorpioenstraat 240) ligt op 7 minuten loopafstand en Parking Shopping Center Rotterdam (Watermanweg 120) ligt op 6 minuten loopafstand. Helaas is parkeren in de parkeergarage van Regus niet mogelijk. Ook is de locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het Station Rotterdam Alexandrium is op loopafstand van de locatie.

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Rotterdam Alexandrium

Team Vestiging Rotterdam Alexandrium

Psychologiepraktijk van Buuren

Kim Snoeij

GZ PSYCHOLOOG i.o.

– Cognitieve GedragsTherapie
Meer lezen

Lavina Wesseling

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– ACT
Meer lezen

Yvonne Hendriks

GZ PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Systeemtherapie
Meer lezen

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >