Lavina Wesseling

Vind de route naar een prettiger leven

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

Heb jij al een tijdje het gevoel in de overleefstand te staan? Dan weet je diep van binnen vast dat je de weg van overleven naar voluit leven moet afleggen. Juist dat is lastig als je veel tijd en energie kwijt bent om overeind te blijven. Dan is het goed om de stap te zetten om samen met mij te kijken naar je wensen en doelen en daar doelgericht aan te gaan werken.

ZELFKENNIS VERGROTEN

Weten wie je bent en wat je wilt is erg belangrijk om je leven vorm en zin te geven. Trouw zijn en blijven aan jezelf is een belangrijke sleutel voor je psychische gezondheid. Daarom is het vergroten van je zelfkennis een belangrijke basis van mijn behandeling. Samen verkennen we wat jou bezighoudt, welke wensen je hebt en hoe je die wensen omzet in haalbare doelen. Pas als dat helder is, gaan we doelgericht aan de slag met een therapie die bij jou past, zoals Cognitieve GedragsTherapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) of EMDR-therapie. Vanuit mijn brede ervaring met en kennis van therapieën kan ik je adviseren welke therapie bij jou past en hoe die het beste toegepast kan worden. Zo werk je doelgericht en positief aan een prettiger leven.

ENERGIE EN VEERKRACHT

Mijn professionele kennis zet ik graag in om samen met jou de route naar een prettiger leven uit te stippelen. Die route is steeds weer anders en dat maakt mijn ondersteuning zo persoonlijk. Ik zie en hoor je als compleet mens: met al je twijfels en zorgen, maar zeker ook met je veerkracht, motivatie en positieve energie. Juist die eigenschappen gaan we doelbewust versterken, zodat je stap voor stap en steeds meer op eigen kracht je doelen haalt. 

JE BENT HET WAARD OM OM HULP TE VRAGEN

"Met professionele ondersteuning wordt de weg naar een prettiger leven gemakkelijker.”
Lavina Wesseling | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >