KiBG: Keurmerk in de Basis GGZ

Je zoekt goede psychologische hulp.

KiBG: Keurmerk in de Basis GGZ

Kenmerk voor de kwaliteit van de geboden zorg

Psychologiepraktijk van Buuren beschikt over het KiBG Keurmerk in de Basis GGZ. Het keurmerk is een kenmerk voor de kwaliteit van de geboden zorg. Met het keurmerk laat de organisatie zien dat ze zich extra inspant om jou de juiste zorg op het juiste moment te bieden.

Bij aanbieders met het Keurmerk Basis GGZ kan je erop rekenen dat:

• er een goede samenwerking met andere zorgaanbieders is, zoals jouw huisarts of bedrijfsarts;
• alle psychologen voldoen aan de hoogste eisen opgelegd door de beroepsgroep en “bijblijven” via nascholing en intervisie;
• wij worden gecontroleerd door de KiBG op naleving van kwaliteit van de behandeling;
• de behandeling die je krijgt past bij de aard en ernst van jouw klachten;
• de behandeling ook (deels) met online toepassingen kan worden ingevuld of ondersteund;
• er veel aandacht is voor het voortdurend verbeteren van ons aanbod, mede door de feedback van cliënten direct te gebruiken.

De psycholoog

Mijn naam is Melissa van Buuren; psycholoog, vrouw, moeder, iemand die midden in het leven staat en een mensen-mens. Mijn passie is mensen helpen om te groeien of hun problemen de baas te worden. Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >