Assertiviteitstraining

Durf weer te zeggen, en te doen wat je wilt, voelt of denkt, terwijl je daarbij rekening houdt met jezelf en de ander!
Je vindt het moeilijk om gehoord te worden in gesprekken en lastig om voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Meningsverschillen ga je liever uit de weg en je laat regelmatig over je heen lopen.

Herkenbaar?

Een training assertiviteit werkt!

Assertiviteit kun je leren en trainen. Je durft weer te voelen en te denken, te zeggen en te doen wat je wilt, terwijl je daarbij rekening houdt met jezelf en de ander. Dat is waar wij samen naar toe werken bij de nieuwe assertiviteitstraining.

Mensen met weinig assertiviteit ondervinden spanning in het omgaan met andere mensen. Iedereen heeft zo zijn situaties die hij/zij moeilijk vindt en daarom het liefst uit de weg gaat. In deze training gaan we in een veilige omgeving juist met deze situaties aan de slag.

De training is gebaseerd op het leren en in de praktijk brengen van vaardigheden. Naast algemene vaardigheden, wordt er met name geoefend met situaties die voor de cliënt lastig zijn. Ook wordt er aandacht besteed aan de rol die gedachten hierbij spelen. Met het behandelen van deze aspecten wordt gewerkt aan meer tevredenheid in sociale situaties.

Aanwezigheidsplicht

Let op: er geldt een aanwezigheidsplicht. Gezien de training in groepsverband wordt gegeven bouw je een band op met de groep doordat er om de week gepraat en geoefend zal worden over lastige situaties. Aanwezigheid is hierbij van belang. Meer dan 1 keer missen betekent stoppen, gezien er dan teveel informatie gemist wordt door de deelnemer.

Tarief

Als je kiest voor onze praktijk sta jij als cliënt centraal. De praktijk kenmerkt zich door professionele, toegankelijke en betrouwbare zorg.

Assertiviteitstraining: € 399,-
Training + persoonlijk intakegesprek en eindgesprek: € 499,-

Het cursusmateriaal is inbegrepen in de prijs.

Aanmelden

085 902 58 58 
info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Per email ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Bij onvoldoende aanmeldingen, zal de training worden verplaatst. Je wordt hier uiterlijk 2 weken van te voren van op de hoogte gesteld. 

Assertiviteit kun je leren, het werkt!

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >