Rotterdam Blijdorp

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Rotterdam.
Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Rotterdam Blijdorp

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Rotterdam Blijdorp. Blijdorp is een rustige, groene wijk en vol met dieren. Vlakbij de praktijklocatie is diergaarde Blijdorp gevestigd, één van de oudste dierentuinen van Nederland en behoort tot de mooiste van Europa. Minder toeristisch, maar onder Rotterdammers wel degelijk een hotspot, is het Vroesenpark. Gras, bomen, water en een speeltuintje, een mooie omgeving om je na een behandelsessie even terug te trekken en je hoofd weer leeg te maken. 

Contactgegevens

Locatie Rotterdam Blijdorp

Stadhoudersplein 37 (1e etage)
3039 ER Rotterdam

 085 902 58 58
 info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

De locatie is gevestigd op de eerste verdieping in het Gezondheidscentrum Blijdorp. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto komt kan je (betaald) parkeren op de parkeerplaats dat gelegen is voor het gezondheidscentrum. 

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Rotterdam Blijdorp

Team Vestiging Rotterdam Blijdorp

Psychologiepraktijk van Buuren

VACATURE PSYCHOLOOG

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar psychologen voor een fulltime (32 tot 36 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Rotterdam Alexandrium, Vlaardingen en Waddinxveen.
Meer lezen

Yvonne Hendriks

GZ PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– Systeemtherapie
Meer lezen

Kayleigh Vos

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie

Meer lezen

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >