Stressmanagement-training

Wordt de stress weer de baas en ervaar meer rust in je leven en vergroot je vitaliteit en veerkracht.
Je hebt een constant gevoel van spanning en ervaart daardoor te weinig tijd en controle. Je doet je dagelijkse dingen, maar je hebt niet het gevoel dat je ze echt beleeft.

Herkenbaar?

Een stressmanagement-training werkt!

Druk, druk, druk! Hoeveel mensen klagen niet over tijdgebrek? Bijvoorbeeld over onder hoeveel spanning ze staan en ook over hoe uitgeput ze zijn? Stress kan bij iedereen voorkomen. In plaats van omstandigheden blijken wij zelf toch in de eerste plaats een grote invloed te hebben op onze spanning. Want we willen van alles, koste wat het kost en het liefst zo snel en efficiënt mogelijk. Werken aan stressmanagement kan daarom dus van belang zijn.

In deze training geven we je in de eerste plaats handvatten met als doel om meer rust in je leven te creëren en daarmee je vitaliteit en je veerkracht te vergroten. Het doel is ten eerste dat je kennis maakt met basistechnieken gericht op het voorkomen en het verminderen van overmatige stress. De focus ligt met name op je te stimuleren deze technieken blijvend toe te passen.

Het boek ‘Druk, druk, druk’ bevat onder andere theorie en opdrachten die je thuis voor de zitting bestudeerd. Tijdens de training zelf wordt de gelezen theorie verder verheldert en gaan we vervolgens in op het in de praktijk brengen hiervan. De nadruk ligt zodoende op oefenen en het trainen van de vaardigheden. Want immers; hoe meer je oefent, hoe beter het zal gaan!

Aanwezigheidsplicht

Let op: er geldt een aanwezigheidsplicht. Omdat de training in groepsverband wordt gegeven bouw je een band op met de groep doordat er om de week gepraat en geoefend zal worden over lastige situaties. Aanwezigheid is daarom van belang. Meer dan 1 keer missen betekent stoppen, omdat er dan teveel informatie gemist wordt door de deelnemer.

Tarief

Wanneer je kiest voor onze praktijk sta jij als cliënt centraal. De praktijk kenmerkt zich onder andere door professionele, toegankelijke en betrouwbare zorg.

Stressmanagement-training: € 349,-
Training + persoonlijk intakegesprek en eindgesprek: € 449,-

Het cursusmateriaal is deels inbegrepen in de prijs, maar je dient het boek ‘Druk, Druk, Druk’ (ISBN: 9789058715517) en audiobook CD ‘Op adem komen’ (ISBN 9789058713322) zelf aan te schaffen.

Aanmelden

085 902 58 58 
info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Per email ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Bij onvoldoende aanmeldingen, zal de training worden verplaatst. Je wordt hier uiterlijk 2 weken van te voren van op de hoogte gesteld. 

Stressmanagement kun je leren, het werkt!

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik daarom door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. Daarome beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >