In-company training / training op maat

Psychologiepraktijk van Buuren verzorgt trainingen op maat voor o.a. bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen
Psychologiepraktijk van Buuren verzorgt op maat samengestelde trainingen naar de behoefte binnen een organisatie en op de gewenste locatie.

In-company training & training op maat

Passend bij de behoefte binnen jouw organisatie

Alle trainingen kunnen op een desgewenste locatie gegeven worden, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt. Alle trainingen kunnen zowel voor bedrijven, scholen, verenigingen en overige instellingen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de in-company training voor jouw bedrijf!

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >