Beeldbellen

Je hebt contact met je psycholoog vanuit je eigen vertrouwde omgeving
Behandeling vanuit jouw vertrouwde omgeving, persoonlijk en dichtbij!

Beeldbellen

Beeldbellen lijkt op een gewone behandeling bij Psychologiepraktijk van Buuren. Echter, je komt voor je afspraken niet naar één van onze locaties.

Met beeldbellen helpen wij je vanuit jouw vertrouwde omgeving, vanuit huis of een andere gewenste locatie. Zo krijg jij de hulp die je nodig hebt, maar hoef je niet te reizen naar één van onze behandellocaties. Dit kan extra prettig zijn wanneer je fysiek of mentaal niet de mogelijkheid hebt om onze praktijk te bezoeken.

Beeldbellen is een goed alternatief voor een face-to-face afspraak op één van onze locaties. Het werkt bijna hetzelfde als een behandeling op locatie en het is bewezen net zo effectief als behandelen op locatie. Soms kun je dit ook combineren met een face-to-face behandeling op één van onze behandellocaties of met E-healthprogramma’s. Je bespreekt met je psycholoog of EFT-relatietherapeut welke methode voor jou het meest passend is. Je behandelend psycholoog of EFT-relatietherapeut geeft je dezelfde behandeling via beeldbellen als op de behandellocatie, maar dan op afstand.

Wat is beeldbellen?

De naam zegt het eigenlijk al: dit is bellen terwijl je elkaar in beeld ziet. Je psycholoog of EFT-relatietherapeut zie je dus live op je scherm op een computer, tablet of telefoon. Je hebt een afspraak via een beveiligde videoverbinding. De inhoud van de behandeling is niet anders dan bij de gewone behandelingen. Je krijgt dezelfde behandeling, eveneens op afspraak maar op de plek die goed voor jou is.

Wat heb je nodig voor beeldbellen

• Een computer, tablet of telefoon (met werkende camera, speakers en microfoon);
• Een goede internetverbinding.

Wat als beeldbellen niet bij mij past

In veel gevallen is een behandeling via beeldbellen een goed alternatief voor een afspraak op één van onze locaties en raden wij dit aan. Er is op die manier namelijk direct contact tussen jou en jouw psycholoog of EFT-relatietherapeut. Als beeldbellen niet bij jou past dan kan je dit bespreekbaar maken met je psycholoog of EFT-relatietherapeut. Je psycholoog of EFT-relatietherapeut bespreekt welke methode dan wel bij jou past, denk aan een telefonische afspraak, face-to-face gesprekken op de behandellocatie of het volgen van een E-healthprogramma.

Effectief en veilig

Effectief: Het contact blijft hetzelfde
Je hebt op dezelfde manier contact met je psycholoog of EFT-relatietherapeut als wanneer je op de praktijk een fysieke afspraak hebt.

Veilig: Software voldoet aan veiligheidsnormen
Vanwege de beveiligde videoverbinding is online contact tussen jou en je psycholoog of EFT-relatietherapeut veilig en volgens de normen van informatiebeveiliging en privacy. Het onlineplatform waar wij mee samenwerken is een veilig omgeving (ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en AVG-proof)

Verander de manier van denken

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."
Melissa van Buuren | Psycholoog

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandelplan te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >