Psycholoog zoekt huisarts

Psycholoog zoekt huisarts

Psycholoog zoekt huisarts

Komt een psycholoog bij de huisarts... Psychologiepraktijk van Buuren zoekt een ruimte in de huisartsenpraktijk/gezondheidscentrum

Door toenemende psychische klachten zien we de laatste tijd de verwijzingen naar psychologen en GGZ-instellingen oplopen. Wachttijden binnen de GGZ en psychologenpraktijken worden zo fors, dat regelmatig uitgeweken wordt naar de praktijkondersteuner GGZ van de huisarts “ter overbrugging”. Doordat deze inmiddels ook oplopende wachttijden heeft, komen meer patiënten voor gesprekken terug bij de huisarts. Hierdoor is er een grotere druk op het spreekuur van de huisarts, waardoor andere fysieke klachten in het gedrang komen. Kan dat nou niet anders? Wij denken van wel!

Hoe dan?

Wij zouden graag samenwerken met een huisartsenpraktijken en/of gezondheidscentrums in Nederland. Wij vinden het belangrijk dat wij goede relaties met onze verwijzers hebben en dat hebben wij in onze praktijken weten te realiseren. Onze psychologen zullen in het pand van de huisartsenpraktijk/gezondheidscentrum werken, zodat huisartsen gemakkelijker naar ons kunnen verwijzen. Tevens kunnen huisartsen laagdrempelig met onze psychologen overleggen. Dit komt ten goede van de cliënten die wij zien.

Wij zoeken huisartsen en/of gezondheidscentrums om ons te vestigen

Voor onze huidige locaties:
  • Barneveld
  • Hilversum
  • Rotterdam
Voor onze nieuwe locaties:
  • Leiden
  • Utrecht
Nieuwe potentiële locaties:

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe praktijklocaties binnen Nederland. Hebben jullie ruimte in de huisartsenpraktijk / gezondheidscentrum voor onze praktijk? Neem dan contact met ons op!

Wie zijn wij

Psychologiepraktijk van Buuren bestaat 10 jaar en ondersteunt jongeren, volwassenen en ouderen met psychische klachten binnen de BGGZ door middel van individuele behandelingen en trainingen. Onze schijf van vijf bestaat uit: betrokkenheid, huiselijke sfeer, geen wachtlijsten, korte lijnen en een snel & adequaat proces. Momenteel hebben we praktijken in Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Blijdorp en Vlaardingen. In september zullen we twee nieuwe praktijklocaties openen in Utrecht en Leiden. Op korte termijn zullen we verder gaan uitbreiden.

Klachten en behandelmethoden

In onze praktijk behandelen we de meest voorkomende klachten, waaronder:

De meest gebruikte behandelmethodieken zijn: 

Geen wachtlijsten en snelle behandeling

In de (plaats) zijn er wachtlijsten voor psychologische zorg binnen de BGGZ. Onze praktijk heeft echter geen wachtlijsten en biedt een breed scala aan psychologische behandelingen in de BGGZ voor lichte tot matige psychische klachten. Wij hebben en houden voldoende capaciteit op de wachtlijsten in de regio op te lossen. Als blijkt dat onze capaciteit onvoldoende is, breiden wij ons team uit. Een snelle, effectieve behandeling van psychologische klachten zorgt ervoor dat jullie patiënten goed geholpen worden en voorkomt verdere gezondheidsschade en -kosten.

Vergoede zorg

De psychologische zorg wordt door de meeste zorgverzekeraars vanuit de basisverzekering vergoed (m.u.v. CZ en ONVZ). Hierdoor zijn onze behandelingen voor nagenoeg elke cliënt toegankelijk. Daar zijn wij heel blij mee! Je kunt via ZorgDomein heel eenvoudig patiënten doorverwijzen (Psychologiepraktijk van Buuren, locatie (plaats). 

Wat zoeken wij

Wij zoeken (aantal) vaste behandelruimte(s) in een huisartsenpraktijk/gezondheidscentrum binnen Nederland. Het liefst met mogelijkheden tot groei, dus dat we op termijn wellicht meerdere ruimtes kunnen gaan huren.

Kennismaken

Melissa van Buuren en Peter Paul Coppes zouden graag een keer kennis met jullie komen maken en bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een eventuele samenwerking. Hoe fijn en leuk zal het zijn als hier wat moois uit komt?!

De psycholoog

Mijn naam is Melissa van Buuren; psycholoog, vrouw, moeder, iemand die midden in het leven staat en een mensen-mens. Mijn passie is mensen helpen om te groeien of hun problemen de baas te worden. Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >