VACATURE PSYCHOLOOG

EEN PSYCHOLOOG DIE TOE IS AAN DE VOLGENDE STAP

Psychologiepraktijk van Buuren ondersteunt jongeren, volwassenen en ouderen met psychologische problemen door middel van behandelingen en trainingen. Onze schijf van vijf bestaat uit: betrokkenheid, huiselijke sfeer, geen wachtlijsten, korte lijnen en een snel & adequaat proces. Momenteel hebben we tien praktijklocaties en willen we op korte termijn verder uitbreiden.
Onze praktijk groeit snel! Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar psychologen voor een fulltime (32 tot 36 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Leiden, Utrecht, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Blijdorp, Vlaardingen en Waddinxveen.

De Praktijk: cliënt voorop!
Psychologiepraktijk van Buuren is een snelgroeiende praktijk voor kortdurende, oplossingsgerichte hulp bij psychische klachten. Onze aanpak is altijd gericht op het verhelpen, verminderen of beheersbaar maken van psychische klachten en problemen. Dat doel bereiken we met een gepaste therapie, behandeling of training. We willen de beste oplossing bieden. Daarom willen we ons behandelaanbod uitbreiden met nieuwe, innovatieve behandeltechnieken.

Onze filosofie: zorgen voor en met elkaar
Psychologiepraktijk van Buuren bestaat uit kleine en hechte teams. Zorgen voor én met elkaar staat voorop. Ons team heeft oprechte interesse in cliënten en collega’s. Logisch, want alleen op die manier kunnen we de beste zorg op maat geven. Daar hoort ook bij dat ons team in de spiegel durft te kijken om zo de hulpverlening te verbeteren en onze dienstverlening te innoveren. Daarom hebben we in onze praktijk een eigen intervisiegroep en maken we actief gebruik van elkaars expertise en sterke punten. We zijn harde werkers die professioneel en met passie het beste uit onze cliënten en onszelf willen halen. In de praktijk zijn we positief, flexibel, creatief en vindingrijk.

Wat zoeken wij?
Als psycholoog kies je bewust voor een sterke band met jouw cliënten. Dit betekent dat je een cliënt behandelt van intake tot aan de laatste behandeling. Ook de nazorg is bij jou in vertrouwde handen. Onze cliënten staan voorop. Je vindt het prettig om je eigen werk te organiseren. In onze praktijk organiseer je je eigen planning, agenda en taken en zorg je zelf voor een korte, accurate verslaglegging.

Wat bieden wij?
Boeiend werk in een groeiende, professionele allround praktijk waar je het beste uit je cliënten en jezelf kan halen. Doordat we voor jongeren, volwassenen en ouderen werken is je werk gevarieerd. Onze kleine teams geven je alle ruimte om de zorg uit te breiden, zorgaccenten te leggen en jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatief in de ontwikkeling van jouw expertise en onze praktijk waarderen en stimuleren we. Goed werk heeft tijd nodig. Daarom gaan we je caseload stap-voor-stap opbouwen. Onze ambitie is dat je binnen 6 maanden toegroeit naar een baan van 36 uur per week. Minder werkuren zijn bespreekbaar. Je werktijden zijn bespreekbaar en flexibel in te delen naar jouw wensen (mits deze passend zijn binnen de praktijk).

Jouw taken
• Voeren van intakegesprekken en verslaglegging ervan;
• Opstellen, bespreken en uitvoeren van behandelplannen;
• Behandelen, inclusief verslaglegging van de sessies;
• Evalueren van behandelingen en nazorg verlenen;
• Ontwikkelen en verzorgen van (bestaande) trainingen;
• Deelnemen aan supervisie, intervisie en werkoverleg;
• Nauw samenwerken met je collega’s.

Jouw opleiding en ervaring
• Universitaire Master psychologie;
• Minimaal 18 maanden volwaardige behandelervaring als psycholoog;
• Ervaring met tenminste twee van de volgende behandelmethodieken: Cognitieve Gedragstherapie, EMDR-therapie en/of EFT-relatietherapie;
• Ondernemend, hart voor je vak, zelfstandig en teamspeler;
• Een flexibele instelling;
• Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring;
• Positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
Onze praktijk valt onder de CAO van de GGZ. Dit betekent dat we het volgende bieden:
• Je basissalaris wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en leeftijd conform CAO GGZ;
• Je recht hebt op vakantiegeld, een 13e maand, pensioen, en reiskostenvergoeding;
• Een opleidingsbudget;
• Je krijgt een rechtsbijstand-, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Wil je meer weten of solliciteren?

Gebruik onderstaand formulier

De persoon die qua persoonlijkheid past in de praktijk en de juiste kwalificaties heeft krijgt de baan! Wij moedigen mannen en herintredende vrouwen aan met ons contact op te nemen. We ontvangen graag je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae via onderstaand formulier.

Solliciteren v2

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >