Mark Krijt

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen
“Leer (weer) te vertrouwen op je innerlijke krachten.”

HINDERNISSEN OVERWINNEN

Elk mens krijgt te maken met tegenslag, nare gebeurtenissen of lastige tijden. Soms heb je het gevoel dat je niet alleen deze hindernissen kunt overwinnen. Dan is het goed om professionele hulp in te schakelen. Ik help je om te ontdekken hoe je het beste met deze hindernissen kunt omgaan en hoe je ze kunt overwinnen.

SAMEN OP WEG

Psychische klachten kunnen veel invloed hebben op je leven. Je hebt dan het  gevoel dat je geen grip op je leven hebt of niet meer weet welke kant je met je leven op moet. Samen met jou onderzoek ik welke klachten je hebt, wat je wilt veranderen en welke weg je daarvoor kunt gaan. Samen bepalen we wat je doelen zijn, (her)vinden we jouw sterkte kanten en je innerlijke kracht. Jouw innerlijke kracht is een goede wegwijzer en houvast om je psychische klachten te overwinnen. Maar het allerbelangrijkste is dat je je weer leert vertrouwen op jezelf.

VALLEN EN OPSTAAN

Het is moedig dat je de stap durft te zetten om samen met mij je psychische klachten te behandelen. Ik help je om met praktische oefeningen grip te krijgen op je leven. Dat is een proces van vallen en opstaan, maar je staat er nooit alleen voor. Ik help je om vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken. Dat kan best confronterend zijn. Maar besef dat je er nooit alleen voor staat. Ik steun en motiveer je en help je op te staan als je valt. Zo werk ik samen met jou heel gericht aan de doelen die je jezelf gesteld hebt. Je zult merken dat je zelfvertrouwen groeit en dat je snel weer kunt vertrouwen op je innerlijke kracht.

SAMEN ZOEKEN WE HOE JIJ HET BESTE UIT JEZELF KUNT HALEN

"Ik help je om je innerlijke krachten te (her)vinden om zo weer grip op je leven te krijgen."
Mark Krijt | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >