Linde Edelman

Ontdek hoe jij weer lekker in je vel kunt zitten
“Samen ontdekken wat jou het vertrouwen geeft om weer zelf verder te kunnen gaan.”

STEUNTJE IN DE RUG

“Elk mens kent tijden waarin het minder goed met je gaat. Soms lukt het niet langer om je psychische klachten alleen het hoofd te bieden. Bij langdurige stress of ingrijpende levenservaringen kunnen klachten als angst, onzekerheid of somberheid soms de overhand nemen. Als je daar zelf niet meer goed uitkomt, kan het helpen om samen met een psycholoog kort en krachtig te onderzoeken hoe je weer beter in je vel kunt gaan zitten en meer regie kunt krijgen over je leven. Zo’n steuntje in de rug moet wel goed bij je passen en ook doelgericht zijn. Als regiebehandelaar en psycholoog staat dat centraal in mijn werk.”

GRIP OP JE LEVEN

Kort maar krachtig werken aan verbetering of herstel van je psychische klachten: dat is mijn doel. Daarom neem ik in de eerste gesprekken alle tijd om te onderzoeken wie je bent en welke factoren geleid hebben tot je klachten. Deze informatie is de basis om een duidelijk plan met haalbare doelen te maken.  Natuurlijk help ik je om die doelen te bereiken: op de manier en het tempo die bij jou passen. Ik begeleid je door vragen te stellen, stil te staan bij wat er goed gaat en handvatten te geven bij de obstakels die je onderweg tegen komt. Je zult gaandeweg merken dat het beter met je gaat en dat je steeds meer grip krijgt op je psychische klachten en je leven.

ZELFSTANDIG WEER OP WEG

Hulp zoeken bij psychische klachten is een hele stap. Maar samen met jou maken we een duidelijk stappenplan om je doelen te bereiken. Elk mens is verschillend en dus is ook mijn behandeling altijd op maat. Jouw wensen en doelen zijn de uitgangspunten in de technieken die we gebruiken om je psychische klachten te verminderen of verhelpen. Ik heb ervaring met Cognitieve GedragsTherapie, oplossingsgerichte therapie en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Deze behandeling is een optie als je al langer psychische klachten hebt of als je geconfronteerd wordt met moeilijke situaties in je leven waar je niets aan kunt veranderen. Je zult merken dat deze technieken je helpen om weer zelfstandig op weg te gaan en de regie over je leven te nemen.

HERVIND JE DE EIGEN KRACHT DIE IN JE SCHUILT

" Vanuit je eigen krachtbron kun je weer de regie over je eigen leven nemen.”
Linde Edelman | GZ-psycholoog
BIG-nummer: 39930561925

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >