Josefien van Brussel

Je bent mooi en goed zoals je bent
Accepteren wie je bent, helpt je verder in het leven.

VOEL WAT JE VOELT

Mensen zijn geneigd zichzelf te vergelijken met anderen. Maar ieder mens is uniek en dat is juist zo mooi! Iedereen worstelt wel eens met vervelende gedachten en gevoelens. Soms raak je verstrikt in je eigen gevoelens, emoties en gedachten of raak je de voeling met wie je werkelijk bent kwijt. Dan is het goed om met professionele ondersteuning terug te gaan naar de basis en te herontdekken wie je bent, wat je belangrijk vindt en hoe jij als uniek persoon je leven wilt vormgeven. Dat is soms een puzzel, waarbij ik je graag help.

OPEN EN EERLIJK

De basis voor mijn therapie is dat je je veilig en vertrouwd voelt. Je mag alles voelen wat je voelt, dat is oké. Alle gedachten en gevoelens mogen er zijn. Ze zijn er namelijk met een reden en helpen je in het behandelproces. Het is belangrijk om te onderzoeken waar deze gevoelens en gedachten vandaan komen en welke betekenis ze voor jou hebben. Vertrouwen betekent ook dat dat ik open en eerlijk met je bespreek welke behandelmogelijkheden er zijn. Samen met jou breng ik in beeld wat je psychische klanten of vragen zijn en ik bespreek met je welke therapie je verder brengt. Daarin zijn jouw mening en stem heel belangrijk. Ik informeer je natuurlijk goed over de mogelijkheden om je psychische klachten te behandelen. Vanuit mijn kennis van en ervaring in verschillende behandelingen, zoals Cognitieve GedragsTherapie, EMDR-therapie en schematherapie, kan ik je goed adviseren.”

REISGENOOT

De stap zetten naar een psycholoog kan spannend zijn. Ook dat gevoel is oké en begrijp ik helemaal. Je zult merken dat ik het belangrijk vind dat we gelijkwaardig met elkaar omgaan en echt samen optrekken in het behandelproces. Samen ontdekken we wat je lastig vindt, maar óók wat je kracht en zelfvertrouwen geeft.

ZELFKENNIS IS EEN BELANGRIJKE STEUTEL

" Weten wie je werkelijk bent, geeft rust en vertrouwen in de keuzes die je maakt.”
Josefien van Brussel | GZ-psycholoog
BIG-nummer: 49929204925

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >