Ymke Verhoog

Zoeken en vinden wat voor jou werkt

DE KLUWEN ONTWARREN

Elk mens kan zijn leven vastlopen en psychische klachten krijgen. Soms zijn die klachten, en de omstandigheden waarin je verkeert, net een verwarde kluwen wol waarvan de draad in de knoop zit. Dan is het moedig om professionele hulp te zoeken om inzicht te krijgen in je klachten. Dat is namelijk de basis om je klachten te verminderen of zelfs te verhelpen.

INZICHT EN OVERZICHT

Je verhaal bij een onbekende doen: dat is een spannende en grote stap. Het vergt lef! Als je die stap zet, dan mag je daar trots op zijn. Je mag ook verwachten dat ik je help om helder te krijgen wat je psychische klachten zijn, waar ze vandaan komen en hoe jij, als unieke persoon, meer grip krijgt op je leven. Inzicht in je klachten en overzicht hoe je stapsgewijs deze klachten kunt verminderen, helpen je om uiteindelijk weer zelfstandig verder te kunnen. Het is soms een puzzel om precies te zoeken en vinden wat je daarvoor nodig hebt. Vanuit mijn kennis en ervaring help ik je om een geschikte behandelvorm te kiezen. Die behandeling volg je op jouw tempo en op een manier die jij prettig en veilig vindt.

POSITIEVE INVLOED

Het is mensen eigen om soms te focussen op dat wat niet goed gaat. In mijn behandeling laat ik je de kracht van positieve invloed ervaren. Vanuit mijn oprechte interesse in mijn medemens zoek ik samen met jou naar je persoonlijke positieve krachten. Met een doelgerichte behandeling laat ik je ervaren dat je meer controle over je gedachten en gevoelens hebt dan je zelf misschien dacht. Zo kun jij je steeds meer en beter richten op zaken die voor jouw waardevol en positief zijn. Ik vind het belangrijk om samen te bespreken welke behandelingen er zijn voor je klachten. Vanuit die opties kun je kiezen welk plan van aanpak het beste bij jou past. Zo houdt jij de regie over je behandeling. Dat is de eerste stap om uiteindelijk meer grip op je leven te krijgen.

MEER REGIE KRIJGEN OVER JE LEVEN

"Mensen kunnen een heleboel aan als ze grip ervaren.”
Ymke Verhoog | GZ-psycholoog
BIG-nummer: 49920605925

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >