Noa Kreykes

Hervind je eigen leefstijl
“Wat sterk dat je hulp zoekt voor je klachten.”

HELPENDE HAND

Elk mens loopt wel eens tegen een situatie aan waarbij hij een helpende hand nodig heeft. Soms lukt het niet meer om je eigen gedachten en gevoelens te ordenen of de baas te blijven. Begeleiding zoeken is dan vaak een grote stap. Maar het ook sterk en dapper dat je besluit om hulp te zoeken voor je psychische klachten. Ik help je om je eigen leefstijl te hervinden. Vanuit die persoonlijke kracht kun je klachten overwinnen.

VERTROUWENSBAND

Praten over je diepste gedachten en gevoelens helpt je om je beter te gaan voelen. Maar dat is behoorlijk spannend, zeker als je iemand (nog) niet goed kent. Ik begin dan ook door zonder oordeel naar jou te luisteren. Ik sta open voor alles wat je denkt, voelt en zegt. Het is belangrijk dat je weet dat je me alles kunt toevertrouwen. Bij mij kun je veilig alles zeggen en voelen. Je zult merken dat je dat oplucht. Dat is een belangrijke stap in het overwinnen van je psychische klachten. Vanuit die persoonlijke en warme basis gaan we samen werken aan de doelen die je wilt halen. Je zult merken dat

Lichaam & geest

Je lichaam en geest zijn verbonden met elkaar. Daarom vind ik het logisch om niet alleen te luisteren en te praten, maar ook om je oefeningen te geven. Je gaat dus zeker ook actief aan de slag met praktische tips en oefeningen. Hoe die behandeling er precies uitziet? Dat hangt af van jouw persoonlijkheid en klachten. Samen bekijken we wat de beste behandeling is. Je kunt bij mij terecht voor verschillende therapieën, zoals Cognitieve GedragsTherapie, Acceptance and Commitment Therapie en EMDR-therapie.

WEES MILD VOOR JEZELF

"Accepteren dat je een mens bent, met alle goede en minder goede kanten, is een levenskunst."
Noa Kreykes | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >