Melanie Holtkamp

“Je krijgt rust en vertrouwen als je weet wat je wilt bereiken en hoe je dat wilt doen.”

SAMEN KOMEN WE VERDER

Je kunt het niet alleen: dat geldt voor elk mens. Iedereen heeft wel eens hulp nodig. Ik help je graag om overzicht en inzicht te krijgen in wat je beweegt en hoe je je psychische klachten kunt aanpakken. Samen komen we echt verder. Ik ga naast je staan totdat je alle vertrouwen hebt dat je weer zelfstandig verder kunt.

TIJD EN RUIMTE

Het is belangrijk dat je jezelf de tijd en ruimte geeft om je psychische klachten te behandelen. En dat is best hard werken! Dat begint met de tijd en ruimte te nemen om helder te krijgen wat je klachten zijn én wat je doelen zijn. Als dat duidelijk is, maken we samen een doelgericht behandelplan. Ik zal je, ook buiten de afspraken om, vragen om opdrachten of oefeningen te doen. Je zult merken dat je zo stap-voor-stap dichter bij je doelen komt. Natuurlijk zorg ik dat je die oefeningen op een veilige, prettige manier en in je eigen tempo kunt doen.

JUISTE RECEPT

Ik ondersteun je ook om te leren van jezelf. Dat doe ik door informatie te geven over je klachten en de behandeling.  Maar ik stel ook vragen aan jou en luister goed naar de antwoorden. Je zult merken dat je zo belangrijke inzichten krijgt over je persoonlijkheid en drijfveren. Dat is een belangrijke basis om anders naar de wereld en naar jezelf te kijken en je psychische klachten te overwinnen.

GEEF JE EMOTIES EN GEDACHTEN DE RUIMTE

"Je kunt pas groeien als je daar genoeg ruimte voor neemt en krijgt."
Melanie Holtkamp | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >