VACATURE PSYCHOLOOG (STARTERSFUNCTIE)

EEN STARTENDE PSYCHOLOOG DIE TOE IS AAN DE EERSTE STAP

Psychologiepraktijk van Buuren ondersteunt jongeren, volwassenen en ouderen met psychologische problemen. Onze schijf van vijf bestaat uit: betrokkenheid, huiselijke sfeer, geen wachtlijsten, korte lijnen en een snel & adequaat proces.
Onze praktijk groeit snel! Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar startende psychologen voor een parttime (32 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Rotterdam en Vlaardingen.

De Praktijk: cliënt voorop!
Psychologiepraktijk van Buuren is een snelgroeiende praktijk voor kortdurende, oplossingsgerichte hulp bij psychische klachten. Onze aanpak is altijd gericht op het verhelpen, verminderen of beheersbaar maken van psychische klachten en problemen. Dat doel bereiken we met een gepaste therapie, behandeling of training. We willen de beste oplossing bieden. Daarom willen we ons behandelaanbod uitbreiden met nieuwe, innovatieve behandeltechnieken.

Onze filosofie: zorgen voor en met elkaar
Psychologiepraktijk van Buuren bestaat uit een klein en hecht team. Zorgen voor én met elkaar staat voorop. Ons team heeft oprechte interesse in cliënten en collega’s. Logisch, want alleen op die manier kunnen we de beste zorg op maat geven. Daar hoort ook bij dat ons team in de spiegel durft te kijken om zo de hulpverlening te verbeteren en onze dienstverlening te innoveren. Daarom hebben we in onze praktijk een eigen intervisiegroep en maken we actief gebruik van elkaars expertise en sterke punten. We zijn harde werkers die professioneel en met passie het beste uit onze cliënten en onszelf willen halen. In de praktijk zijn we positief, flexibel, creatief en vindingrijk.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar proactieve basispsychologen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van behandeling binnen de BGGZ. Ook met beperkte of geen ervaring ben je bij Psychologiepraktijk van Buuren van harte welkom. Wij bieden namelijk de kans om binnen twee jaar een hoog niveau van behandeling te leren op het gebied van Cognitieve gedragstherapie en EMDR-therapie.

Psychologiepraktijk van Buuren biedt opleidingsmogelijkheden aan binnen onze praktijk welke aansluiten op onze behandelvisie. Zodra je start bij Psychologiepraktijk van Buuren zullen we je snel aanmelden voor de basiscursus Cognitieve gedragstherapie (100 uur). Na het afronden van deze opleiding zal je de basisopleiding EMDR (VEN geaccrediteerd) gaan volgen. 

Ben jij ambitieus, wil je veel ervaring opdoen en houd jij van een uitdaging? Dan zijn wij misschien wel op naar jou!

Wij zoeken in het bijzonder psychologen die enthousiast zijn om met psychische problematiek binnen de BGGZ te werken, die het logisch vinden om hun werk goed voor te bereiden, die open staan voor feedback en die bereid zijn om voor hun cliënten een stapje meer te zetten, óók wanneer dit nieuwe vaardigheden vraagt en extra voorbereiding vraagt, in het belang van de cliënt en het eigen leerproces.

Wat bieden wij?
Boeiend werk in een groeiende, professionele allround praktijk waar je het beste uit je cliënten en jezelf kan halen. Doordat we voor jongeren, volwassenen en ouderen werken is je werk gevarieerd. Ons kleine team geeft je alle ruimte om de zorg uit te breiden, zorgaccenten te leggen en jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatief in de ontwikkeling van jouw expertise en onze praktijk waarderen en stimuleren we. Goed werk heeft tijd nodig. Daarom gaan we je caseload stap-voor-stap opbouwen. Onze ambitie is dat je binnen 6 maanden toegroeit naar een baan van 36 uur per week. Minder werkuren zijn bespreekbaar. Wij verwachten dat je (in overleg) op minimaal twee locaties gaat werken. Je werktijden zijn bespreekbaar en flexibel in te delen naar jouw wensen (mits deze passend zijn binnen de praktijk).

Jouw taken
• Voeren van intakegesprekken en verslaglegging ervan;
• Opstellen, bespreken en uitvoeren van behandelplannen;
• Behandelen, inclusief verslaglegging van de sessies;
• Evalueren van behandelingen en nazorg verlenen;
• Ontwikkelen en verzorgen van (bestaande) trainingen;
• Deelnemen aan supervisie, intervisie en werkoverleg;
• Nauw samenwerken met je collega’s.

Jouw opleiding en ervaring
• Master (klinische) psychologie of vergelijkbaar;
• Geen tot weinig behandelervaring;
• Je wilt je ontwikkelen in Cognitieve Gedragstherapie en EMDR-therapie;
• Ondernemend, hart voor je vak, zelfstandig en teamspeler;
• Een flexibele instelling;
• Je bent (bij voorkeur) in het bezit van een LOGO-verklaring;
• Positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
Onze praktijk valt onder de CAO van de GGZ. Dit betekent dat we het volgende bieden:
• Je basissalaris wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en leeftijd conform CAO GGZ;
• Je recht hebt op vakantiegeld, een 13e maand, pensioen, en reiskostenvergoeding;
• Een opleidingsbudget;
• Je krijgt een rechtsbijstand-, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Wil je meer weten of solliciteren?

Gebruik onderstaand formulier

De persoon die qua persoonlijkheid past in de praktijk en de juiste kwalificaties heeft krijgt de baan! Wij moedigen mannen en herintredende vrouwen aan met ons contact op te nemen. We ontvangen graag je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae via onderstaand formulier.

Solliciteren v2

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >