VACATURE PRAKTIJKONDERSTEUNER

EEN PRAKTIJKONDERSTEUNER TER ONDERSTEUNING VAN ONS TEAM

Psychologiepraktijk van Buuren ondersteunt jongeren, volwassenen en ouderen met psychologische problemen door middel van behandelingen en trainingen. Onze schijf van vijf bestaat uit: betrokkenheid, huiselijke sfeer, geen wachtlijsten, korte lijnen en een snel & adequaat proces. Momenteel hebben we praktijken in Amersfoort, Barneveld, Haarlem, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Vlaardingen en willen we op korte termijn verder uitbreiden. Op ons hoofdkantoor in Hilversum, zijn we op zoek naar een:
Praktijkondersteuner
32 uur per week

De Praktijk: cliënt voorop!
Psychologiepraktijk van Buuren is een snelgroeiende praktijk voor kortdurende, oplossingsgerichte hulp bij psychische klachten. Onze aanpak is altijd gericht op het verhelpen, verminderen of beheersbaar maken van psychische klachten en problemen. Dat doel bereiken we met een gepaste therapie, behandeling of training. We willen de beste oplossing bieden. Daarom willen we ons behandelaanbod uitbreiden met nieuwe, innovatieve behandeltechnieken.

Onze filosofie: zorgen voor en met elkaar
Psychologiepraktijk van Buuren bestaat uit een klein en hecht team. Zorgen voor én met elkaar staat voorop. Onze zes psychologen, een relatietherapeut en een psycholoog-in-opleiding hebben oprechte interesse in cliënten en collega’s. Logisch, want alleen op die manier kunnen we de beste zorg op maat geven. Daar hoort ook bij dat ons team in de spiegel durft te kijken om zo de hulpverlening te verbeteren en onze dienstverlening te innoveren. We zijn harde werkers die professioneel en met passie het beste uit onze cliënten en onszelf willen halen. In de praktijk zijn we positief, flexibel, creatief en vindingrijk.

Wat zoeken wij?
Als praktijkondersteuner ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Iedere cliënt die ons benadert sta jij te woord. Tijdens het eerste contactmoment neem je even de tijd om de klachten en de hulpvraag globaal uit te vragen, waarna je een intakegesprek inplant. Je stelt de cliënt op zijn/haar gemak en adviseert hem/haar. Je zorgt dat de cliënt een behandelaar krijgt toegewezen die bij hem of haar past. Naast een eerste contactmoment kunnen cliënten telefonisch of per e-mail contact met je opnemen met diverse vraagstukken. Deze vraagstukken pak je op of je zorgt ervoor dat het bij de juiste behandelaar terecht komt.

Wat bieden wij?
Boeiend werk in een groeiende, professionele allround praktijk waar je het beste uit je cliënten en jezelf kan halen. Doordat we voor jongeren, volwassenen en ouderen werken is je werk gevarieerd. Ons kleine team geeft je alle ruimte om je werkzaamheden uit te breiden en jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatief in de ontwikkeling van jouw expertise en onze praktijk waarderen en stimuleren we.

Jouw taken
• Je bent klant-/cliëntvriendelijk;
• Je staat cliënten en hun naasten, huisartsen en anderen telefonisch te woord;
• Je beantwoordt de binnengekomen e-mail;
• Je verwerkt informatie in het Elektronisch Patiënten Dossier (Intramed);
• Je geeft potentiële cliënten uitleg over onze werkwijze;
• Je maakt afspraken en bevestigt deze;
• Je beheert de agenda van de behandelaren;
• Je verstuurt vragenlijsten naar cliënten en controleert of deze weer zijn binnengekomen;
• Je maakt facturen en stuurt ze uit;
• Je boekt crediteuren in en uit;
• Je helpt bij de dagelijkse hand- en spandiensten;
• Je weet van aanpakken;
• Je kan zelfstandig beslissingen nemen;
• Je bent flexibel, betrouwbaar, stressbestendig en staat sterk in je schoenen;
• Je kunt goed functioneren in een (soms) onrustige omgeving;
• Je durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
• Je bent nauwkeurig;
• Je werkt nauw samen met je collega’s;
• Je hebt kennis van Word, Outlook, Excel en bij voorkeur van Intramed.

Jouw opleiding en ervaring
• Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO-4 niveau administratief of secretarieel, medisch secretaresse GGZ of psycholoog i.o.;
• Je hebt aantoonbare werkervaring als administratief medewerker /secretarieel medewerker. Binnen de GGZ is een pré);
• Je beschikt over uitstekende communicatieve Nederlandse vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Arbeidsvoorwaarden
Onze praktijk valt onder de CAO van de GGZ. Dit betekent dat we het volgende bieden:
• Je basissalaris wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en leeftijd conform CAO GGZ;
• Je hebt recht op 166 uur vakantie (bij 36-urige werkweek), 8.33% vakantiegeld, 8.05% eindejaarsuitkering, bijdrage in je pensioen, en reiskostenvergoeding.

Wil je meer weten of solliciteren?

Gebruik onderstaand formulier

De persoon die qua persoonlijkheid past in de praktijk en de juiste kwalificaties heeft krijgt de baan! Wij moedigen mannen en herintredende vrouwen aan met ons contact op te nemen. We ontvangen graag je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae via onderstaand formulier.

Solliciteren v2

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >