VACATURE GZ-PSYCHOLOOG

EEN PSYCHOLOOG DIE TOE IS AAN DE VOLGENDE STAP

Psychologiepraktijk van Buuren ondersteunt jongeren, volwassenen en ouderen met psychologische problemen door middel van behandelingen en trainingen. Onze schijf van vijf bestaat uit: betrokkenheid, huiselijke sfeer, geen wachtlijsten, korte lijnen en een snel & adequaat proces. Momenteel hebben we tien praktijklocaties en willen we op korte termijn verder uitbreiden.
Onze praktijk groeit snel! Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar GZ-psychologen voor een fulltime (32 tot 36 u) en parttime (16 tot 24 u) dienstverband of op basis van een ZZP-contract voor onze locaties Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Vlaardingen.

De Praktijk: cliënt voorop!
Psychologiepraktijk van Buuren is een snelgroeiende praktijk voor kortdurende, oplossingsgerichte hulp bij psychische klachten. Onze aanpak is altijd gericht op het verhelpen, verminderen of beheersbaar maken van psychische klachten en problemen. Dat doel bereiken we met een gepaste therapie, behandeling of training. We willen de beste oplossing bieden. Daarom willen we ons behandelaanbod uitbreiden met nieuwe, innovatieve behandeltechnieken.

Onze filosofie: zorgen voor en met elkaar
Psychologiepraktijk van Buuren bestaat uit een kleine en hechte teams. Zorgen voor én met elkaar staat voorop. Onze drie psychologen, een relatietherapeut en een psycholoog-in-opleiding hebben oprechte interesse in cliënten en collega’s. Logisch, want alleen op die manier kunnen we de beste zorg op maat geven. Daar hoort ook bij dat ons team in de spiegel durft te kijken om zo de hulpverlening te verbeteren en onze dienstverlening te innoveren. Daarom hebben we in onze praktijk een eigen intervisiegroep en maken we actief gebruik van elkaars expertise en sterke punten. We zijn harde werkers die professioneel en met passie het beste uit onze cliënten en onszelf willen halen. In de praktijk zijn we positief, flexibel, creatief en vindingrijk.

Wat zoeken wij?
Als GZ-psycholoog/Regiebehandelaar kies je bewust voor een sterke band met jouw cliënten. Dit betekent dat je betrokken bent bij een cliënt(e) van intake tot aan de laatste behandeling. Ook de nazorg is bij jou in vertrouwde handen. Onze cliënten staan voorop. Dat betekent dat we werken als onze cliënten tijd hebben. Daar staat tegenover dat we flexibel kunnen omgaan met jouw wensen voor werktijden. Je vindt het prettig om je eigen werk te organiseren. In onze praktijk organiseer je je eigen planning en taken en zorg je zelf voor een korte, accurate verslaglegging.

Wat bieden wij?
Boeiend werk in een groeiende, professionele praktijk waar je het beste uit je cliënten en jezelf kan halen. Doordat we voor volwassenen en ouderen werken is je werk gevarieerd. Onze kleine teams geven je alle ruimte om de zorg uit te breiden, zorgaccenten te leggen en jezelf te ontwikkelen. Eigen initiatief in de ontwikkeling van jouw expertise en onze praktijk waarderen en stimuleren we. Goed werk heeft tijd nodig. Daarom gaan we je caseload stap-voor-stap opbouwen.

Jouw taken
Je bent als GZ-psycholoog/regiebehandelaar verantwoordelijk voor de behandeling van cliënten met psychische klachten binnen de BGGZ. Jij bent verantwoordelijk voor de zorg die we leveren en je hebt al een belangrijke rol vanaf de start van het intakegesprek. Dit betekent op hoofdlijnen:

• Je stelt de diagnose vast;
• Je beoordeelt het behandelplan;
• Je adviseert de cliënt(e) over de best passende behandeling;
• Je behoud grip en zicht op de voortgang van de behandeling die door de basispsycholoog wordt uitgevoerd;
• Je geeft wekelijks supervisie aan de basispsychologen;
• Afhankelijk van je ambitie kan je verder ingezet worden voor behandeling en/of andere activiteiten.
 

Jouw opleiding en ervaring
• Je bent BIG geregistreerd als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychotherapeut;
• Bij voorkeur gecertificeerd voor verschillende behandelingen zoals EMDR-therapie, Cognitieve GedragsTherapie en EFT-relatietherapie;
• Je hebt ruime ervaring met cliënten binnen de BGGZ;
• Je hebt affiniteit met de doelgroep en onderschrijft de behandelvisie van Psychologiepraktijk van Buuren;
• Je hebt een proactieve, flexibele en creatieve houding, maar ook kritisch en vernieuwend;
• Je bent in het bezit van een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
Onze praktijk valt onder de CAO van de GGZ. Dit betekent dat we het volgende bieden:
• Je basissalaris wordt vastgesteld op basis van opleiding, ervaring en leeftijd conform CAO GGZ;
• Je recht hebt op vakantiegeld, een 13e maand, pensioen, en reiskostenvergoeding;
• Je krijgt een opleidingsbudget;
• Je krijgt een rechtsbijstand-, beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
• Een ZZP-contract is bespreekbaar.

Wil je meer weten of solliciteren?

Gebruik onderstaand formulier

De persoon die qua persoonlijkheid past in de praktijk en de juiste kwalificaties heeft krijgt de baan! Wij moedigen mannen en herintredende vrouwen aan met ons contact op te nemen. We ontvangen graag je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae via onderstaand formulier.

Solliciteren v2

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >