Shannon Fredison

Durf te kiezen voor jezelf

NEEM TIJD VOOR JE MENTALE GEZONDHEID

Je mentale gezondheid is net zo belangrijk als je lichamelijke gezondheid. Het is belangrijk om goed voor je geest te zorgen. Dat kost tijd, aandacht en energie. Juist als je niet lekker in je vel zit, heb je vaak weinig energie om aan jezelf te denken. Dan is het fijn als je samen met iemand die energie en aandacht wel kunt opbrengen. Die aandacht wil ik je geven, bij elk contact dat we hebben.

WARM WELKOM

Elk mens heeft te maken met minder prettige emoties en gevoelens. Soms stapelen die gevoelens zich op of worden ze je te veel. Dan is het verleidelijk om die gevoelens weg te stoppen, ze te ontwijken of om verdwaald te raken in je eigen gedachten. Ontwijking, overcompensatie en acceptatie kunnen dan de overhand nemen. Vaak weet je wel dat dit niet de manier is om je gevoelens de baas te worden, maar weet je niet hoe het anders moet aanpakken. De stap naar een psycholoog is dan verstandig, maar ook spannend en soms zelfs eng. Dat begrijp ik helemaal. Daarom zorg ik dat je een warm welkom krijgt bij onze praktijk. Ik help je op weg met alle administratieve zaken die je als bezoeker van onze praktijk tegenkomt. Dat doe ik met plezier, maar ook met rust en respect. Het is belangrijk dat je weet dat ik er als eerste aanspreekpunt voor je ben.

 

GEZIEN EN GEHOORD WORDEN

Als je psychische klachten hebt, is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in de praktijk waar je hulp zoekt. Gezien en gehoord worden is belangrijk om je behandeling te laten slagen. Dat begint al bij het eerste contact met de praktijk. Ik vind het prettig om je meteen zo goed mogelijk thuis te laten voelen bij Psychologiepraktijk van Buuren praktijk. Dat doe ik door zaken goed voor je te regelen, maar vooral ook door het persoonlijke contact met jou.

GEEF JEZELF DE AANDACHT EN TIJD DIE JE NODIG HEBT

"Tijd nemen voor jezelf geeft je ruimte aan je persoonlijke groei.”
Shannon Fredioson | Praktijkondersteuner

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >