Nely Muis

Psycholoog| Ik help je om vanuit je eigen krachten te groeien
"Je kwetsbaarheid is vaak ook een kracht. Ik laat je ontdekken hoe je als mens van kwetsbaar naar krachtig kunt groeien.”

ONTDEK JE EIGEN ROUTE

Elk mens heeft zijn eigen levenspad, jij ook. Soms is het lastig om je eigen route te volgen, je grenzen te bewaken en goed voor jezelf te zorgen. Dan is het fijn als je samen met een ander je verborgen krachten ontdekt om zo steviger in je schoenen te staan.

VERSTEVIG JE INNERLIJKE KRACHT

Elk mens krijgt te maken met tegenslag, verlies en ingrijpende gebeurtenissen. Juist dan is het belangrijk dat je kunt putten uit je innerlijke kracht. Soms ben je de verbinding met je eigen kracht – en dus ook jezelf – kwijtgeraakt. Dat kan bijvoorbeeld komen omdat je je altijd aan anderen hebt aangepast of omdat je vindt dat je niet kwetsbaar mag zijn. Ik ondersteun je om je innerlijke kracht te (her)ontdekken en te verstevigen. Daarbij focussen we op positieve ervaringen in heden en verleden en kijken we naar de lichtpuntjes die er – hoe klein ook – zijn. We beantwoorden wat jou uniek én mooi maakt als mens, waar jij kracht uit put en hoe je die kracht kunt inzetten om stevig en positief in het leven te staan. Met praktische oefeningen laat ik je ervaren dat zelfvertrouwen, zelfwaardering en positiviteit écht helpen om je beter te voelen.

BEGRIP, VERTROUWEN EN RESULTAAT

Soms worstelen mensen met het levenspad dat ze moeten gaan. Dat kan gebeuren als je voor je omgeving belangrijke thema’s verzwijgt, omdat je bang bent voor onbegrip, veroordeling of uitsluiting. Het is enorm zwaar en eenzaam als je alleen staat bij levensvragen over bijvoorbeeld je seksuele geaardheid, verslaving, burn-out, relatieproblemen, mishandeling of schuldgevoelens. Je schakelt dan noodgedwongen over op een overlevingstand. Bij mij kun je rekenen op alle begrip en vertrouwen. Dat is de basis om open en eerlijk te bespreken waarmee je worstelt en wat je zou willen veranderen. Stap voor stap geef ik je praktische opdrachten, waarmee je praktisch ervaart hoe jouw kwetsbaarheid juist een innerlijke kracht kan zijn. Dat geeft je genoeg moed en zelfvertrouwen om je eigen levenspad te kiezen.

WORDEN WIE JE BENT

"Worden wie je bent: dat is het mooiste wat je kunt doen. Vanuit mijn kennis en levenservaring help ik je te ontdekken hoe jij het beste voor jezelf kunt zorgen, wat je grenzen zijn, waar jij steun uithaalt en dat het van levensbelang is om op een gezonde manier voor jezelf te kiezen.”
Nely Muis - van der Meer | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >