Kayleigh Vos

Herontdek hoe waardevol je bent
"(her)ontdek hoe jij je leven betekenis wilt geven.”

STAP UIT JE HOOFD EN IN JE HART

Soms zorgen je gedachten dat je in cirkels blijft draaien. Diep in je hart weet je dat het anders kan, maar je weet niet goed hoe. Ik ga naast je staan, laat je weer inzien hoe waardevol je bent en leer je hoe je weer (meer) op je gevoel kunt vertrouwen.

 VIND DE WEG TERUG NAAR JE LEVENSLUST

Elk mens heeft levenslust. Maar soms wordt die weg naar levenslust door nare ervaringen geblokkeerd of afgesloten. Als dat lang duurt, dan verlies je het plezier in je dagelijkse leven. Piekeren, zorgen maken of sombere gevoelens nemen dan de overhand. Weet dan dat het helpt als je samen met een deskundige kijkt hoe jij je levenslust herwint.

BOUWSTENEN VOOR EEN ANDER LEVEN

Je psychische klachten zijn een last, maar zij ook hét moment om te bedenken hoe jij je leven wilt veranderen. Daarom bespreek ik niet alleen met je wat je klachten zijn, maar ook welke innerlijke krachten je hebt en hoe jij in het leven wilt staan. Samen krijgen we helder hoe je je leven duurzaam wilt veranderen. Ik help je om anders te gaan denken, maar vooral ook om je anders te gedragen. Met gerichte oefeningen, die ik bouwstenen noem, kun je jezelf weer opbouwen en krachtig in het leven staan. Samen kijken we wat hiervoor nodig is en nemen we kleine, behapbare, stappen om jouw doelen te bereiken.  

LEER OM VOLLEDIG JEZELF TE ZIJN

"De kunst van het leven is de kunst om volledig jezelf te zijn, wat het leven je ook brengt."
Kayleigh Vos | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >