Cecile de Quay

Vind het spoor terug naar een fijner leven

RUST EN OVERZICHT

Helaas is het niet altijd vanzelfsprekend om te vertrouwen op jezelf. Soms ben je de weg kwijt en weet je niet meer hoe je verder moet. Je hebt te veel tegenslag gehad met als gevolg gevoelens verdriet, boosheid, somberheid of onmacht en problemen binnen je relatie, het werk of je gezin. Therapie is een veilige plek om dit onder ogen te zien, te bespreken en te verwerken. Zo krijg je rust en overzicht en zet vind je het spoor terug naar een fijner leven.

INZICHT EN HANDVATEN

De eerste stappen in de behandeling van psychische klachten zijn best spannend. Dat begrijp ik helemaal. Daarom neem ik alle tijd om je te leren kennen, aandachtig en zonder oordeel naar je verhaal te luisteren en samen met jou helder te krijgen wat je klachten zijn en waar ze vandaan komen. Luisteren, observeren, analyseren en verbinden zijn sterke kanten van mij. Daarmee help ik je om meer inzicht te krijgen in je klachten, maar ook in je krachten. Weten wat je sterke kanten zijn en die leren vertrouwen en uitbouwen geven je belangrijke handvaten om je klachten te verminderen of te verhelpen.

OP WEG HELPEN

Met een doelgerichte behandeling kan ik je op weg helpen naar een fijner leven. Welke behandeling dat is, hangt af van je klachten en persoonlijkheid. Natuurlijk bespreek ik open en eerlijk met jou de mogelijkheden. Ik heb ervaring met verschillende behandelvormen, zoals Cognitieve GedragsTherapie, EMDR-therapie en Acceptance and Commitment Therapie. Samen bekijken en beslissen we welke behandelvorm voor jou de beste weg is om je leven weer op de rit te krijgen. Dat zal een route zijn die soms hobbels kent, maar je kunt er op vertrouwen dat ik je ondersteun om die te overwinnen. Ik zorg dat je met haalbare stapjes je zelfvertrouwen hervindt, je veerkracht herontdekt en weer in jezelf mag en durft te geloven.

ONTDEK JOUW INNERLJKE KRACHT OM TE KUNNEN VERANDEREN

"Nieuwe inzichten en vaardigheden zijn belangrijke wegwijzers op je levenspad.”
Cecile de Quay | GZ-psycholoog
BIG-nummer: 94105396

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >