Annemieke Stolk

Werk uit handen nemen maakt mij blij
“Je bent welkom bij mij voor al je afspraken en een goede administratie.”

Je bent van harte welkom

Ik geniet er van dat mensen zich thuis voelen in de praktijk. Graag zorg ik dat je afspraken goed ingepland worden en alle administratie goed gedaan wordt. Zo kun jij focussen op je behandeling.

Aanspreekpunt

Soms is het spannend om de stap te zetten om je psychische klachten te behandelen. Dan wil je je meteen thuis en welkom voelen bij een praktijk. Ik geniet er van om jou dat gevoel te geven. Gastvrij, vriendelijk en accuraat: dat zijn mijn sterke punten waarmee ik jou ontzorg. Ik ben je eerste aanspreekpunt voor afspraken en administratie. Jouw vragen beantwoord ik graag.

Vol vertrouwen

Mijn werk is niet altijd zichtbaar, maar wel heel belangrijk. Jij moet er op kunnen vertrouwen dat je gegevens goed, volledig en op een veilige manier verwerkt worden bij Psychologiepraktijk van Buuren. Ik heb veel ervaring als secretaresse en HR-assistent. Ik besef terdege dat jouw gegevens en privacy met alle zorgvuldigheid gewaarborgd moeten zijn. Vanuit dat besef werk ik met veel plezier bij de praktijk en ondersteun ik de behandelaars.

Doe wat je leuk vindt!

Veel mensen met psychische klachten ervaren negatieve gevoelens en gedachten. Het is fijn om ergens te werken waar je mensen ziet groeien en (weer) opbloeien. Zelf bloei ik op in een omgeving waar ik zelfstandig maar binnen een fijn team mensen kan helpen en mezelf kan ontwikkelen. Daarbij doe ik graag wat ik leuk vindt. Inmiddels heb ik bij veel organisaties en in verschillende functies gewerkt. Toch was er altijd een rode draad: het contact met mensen, het helpen van cliënten en collega’s en het ontwikkelen van mezelf. Dat ik nu, op mijn eigen manier, bij mag dragen aan jouw ontwikkeling vind ik heel fijn.

Wat kan ik voor je doen?

“Weet dat ik altijd tijd heb voor je. Ik regel met plezier je afspraken of luister naar je vragen en opmerkingen. Natuurlijk ga ik op zoek naar een passend antwoord. Zo ondersteun ik je in praktische zaken, zodat jij je kunt richten op je behandeling.”
Annemieke Stolk | Praktijkondersteuner

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >