ALIENA LEIDEKKER

Doelgericht werken aan een fijner leven

“Psychische klachten kunnen je leven negatief beïnvloeden. Door doelgericht deze problemen aan te pakken werk je actief aan een fijner leven waarin jij de regie weer terugpakt.”

Haalbare doelen

Psychische klachten beïnvloeden je leven negatief. Juist door deze negatieve invloeden lijkt het heel moeilijk en lastig om je klachten de baas te worden. Het einddoel lijkt soms zo moeilijk en ver weg. Ik  ondersteun je om kleinere, haalbare doelen te stellen en die met professionele begeleiding te behalen. Door deze positieve ervaringen ervaar je dat je met de juiste, kleine stappen heel ver komt en wél je einddoel kunt halen. En ook belangrijk: die duidelijke, haalbare tussendoelen zorgen dat je behandeling nooit langer duurt dan nodig is.

Kennis en ervaring

Je gehoord, erkend en vertrouwd voelen is een belangrijks basis voor een succesvolle behandeling. Naast mijn kennis, waaronder mijn opleidingen verpleegkunde en psychologie, zet ik ook mijn werk- en levenservaring in om je te behandelen. Mijn humor en nuchtere instelling helpen om samen met jou helder te krijgen wat je klachten zijn, wat je einddoel is en wat de juiste weg is om daar te komen.

Behandeling op maat

Het kan spannend zijn om je psychische klachten aan te pakken. Maar dankzij de duidelijke tussendoelen zul je al snel merken dat je op de juiste weg bent. Dat geeft je zelfvertrouwen en kracht en motiveert je om je einddoel te bereiken. En ook belangrijk: je gaat die weg nooit alleen. Ik sta naast je en ondersteun je met een doelgerichte therapie die past bij jouw klachten én jouw persoonlijkheid. Ik heb brede ervaring in meerdere behandelingen, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR-therapie. Mijn ondersteuning start met luisteren naar wie je bent, wat je klachten zijn en waar jij positieve kracht uit haalt. Dat geeft mij inzicht in welke behandeling bij jou past. Dat is altijd maatwerk.

Samen op weg

“Samen bespreken wat je wilt bereiken en in met stappen je daar komt. Als we de route uitgestippeld hebben, gaan we samen doelgericht op weg!”
Aliena Leidekker | GZ-psycholoog
BIG-nummer: 19060356725

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >