VACATURES Leiden

Wij bij Psychologiepraktijk van Buuren

VACATURE STAGIAIR PSYCHOLOGIE

Wij zijn op zoek naar psychologiestudenten (WO) die een klinische stage bij Psychologiepraktijk van Buuren willen lopen voor een fulltime (32 tot 36 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Hilversum en Leiden.
Lees meer & Solliciteer

VACATURE PSYCHOLOOG

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar psychologen voor een fulltime (32 tot 36 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Leiden, Utrecht, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Blijdorp, Vlaardingen en Waddinxveen.
Lees meer & Solliciteer

VACATURE PSYCHOLOOG (STARTERSFUNCTIE)

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar startende psychologen voor een parttime (32 uur) dienstverband voor onze locaties Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Rotterdam en Vlaardingen.
Lees meer & Solliciteer

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandelplan te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >