Waddinxveen

Je bent van harte welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Waddinxveen. Wij helpen je graag bij het verminderen van je psychische klachten.

Vestiging Waddinxveen

Psychologiepraktijk van Buuren

Welkom bij Psychologiepraktijk van Buuren in Waddinxveen. De praktijk is gevestigd in huisartsenpraktijk Oranjelaan in het hart van Waddinxveen.

Contactgegevens

Oranjelaan 7D
2741 EP Waddinxveen

 085 902 58 58
 info@psychologiepraktijkvanbuuren.nl

Waar kan je parkeren?

Je kan de auto in de straat van huisartsenpraktijk Oranjelaan parkeren.

De locatie in Beeld

Entree en behandelkamer in Hilversum

team Vestiging Waddinxveen

Psychologiepraktijk van Buuren

Lavina Wesseling

PSYCHOLOOG

– Cognitieve GedragsTherapie
– EMDR-therapie
– ACT
Meer lezen

Klachten

Er zijn veel psychische klachten. Heb jij bijvoorbeeld last van angst, stress, trauma, burn-out, een depressie of moeite met rouwverwerking? Voor elke klacht is een specifieke behandeling. Klik door voor specifieke informatie over klachten, symptomen en behandelingen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >