Vergoedingen 2024 | Overige verzekeraars

De psychologische hulp wordt deels vergoed door jouw zorgverzekeraar

Je bent verzekerd bij een zorgverzekeraar die geen contract heeft met Psychologiepraktijk van Buuren.

De declaratie van jouw zorgnota, hoe gaat dat in zijn werk?

1. Ontvang je factuur

2. Declareer bij de zorgverzekeraar

3. Ontvang een deel van de zorgverzekeraar

  • Wil je weten hoeveel je zorgverzekeraar vergoed en wat je kan verwachten dat je zelf moet betalen?Hiernaast staat een eenvoudige berekening van wat je kan verwachten. Vul hem in!!

4. Betaal slechts 85% aan Psychologiepraktijk van Buuren via Infomedics

  • Psychologiepraktijk van Buuren geeft je 15% kortingDe ggz is al duur genoeg en Psychologiepraktijk van Buuren wil bijdragen aan de hoge kosten en je krijgt dus 15% korting!

Wil je weten wat je vergoed krijgt? Vul hier je zorgverzekeraar in en welke zorgpolis jij hebt.

Bovenstaand vind je een overzicht van de tarieven van de meest gangbare behandelingen die wij aanbieden. Het is belangrijk om te vermelden dat tijdens je behandeling soms aanvullende diensten nodig kunnen zijn, zoals psychodiagnostiek, overleg met andere zorgverleners, telefonisch overleg, of het versturen van e-mails. Voor deze extra diensten hanteren wij andere tarieven, die afzonderlijk worden gefactureerd.

 Wij begrijpen dat transparantie in kosten belangrijk is. Heb je vragen over onze tarieven of de facturatie van extra diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw gezondheid en tevredenheid zijn onze topprioriteit, en we streven ernaar om jouw behandeling zo soepel en zorgzaam mogelijk te laten verlopen.

De psycholoog

Mijn naam is Melissa van Buuren; psycholoog, vrouw, moeder, iemand die midden in het leven staat en een mensen-mens. Mijn passie is mensen helpen om te groeien of hun problemen de baas te worden. Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >