VACATURE STAGIAIR MARKETING & COMMUNICATIE

EEN STAGIAIR MARKETING & COMMUNICATIE

Psychologiepraktijk van Buuren en Kolibrie Psychotherapie zijn twee praktijken van dezelfde praktijkhoudster. De praktijken ondersteunen jongeren, volwassenen en ouderen met psychologische problemen door middel van behandelingen en trainingen. Onze schijf van vijf bestaat uit: betrokkenheid, huiselijke sfeer, geen wachtlijsten, korte lijnen en een snel & adequaat proces. Momenteel hebben we praktijken in Amersfoort, Barneveld, Haarlem, Hilversum, Rotterdam en Vlaardingen en willen we op korte termijn verder uitbreiden. Op ons hoofdkantoor in Hilversum, zijn we op zoek naar een:
Ons team zoekt een stagiair Marketing & Communicatie

De Praktijk: cliënt voorop!
Psychologiepraktijk van Buuren en Kolibrie Psychotherapie zijn snelgroeiende praktijken voor kortdurende, oplossingsgerichte hulp bij psychische klachten. Onze aanpak is altijd gericht op het verhelpen, verminderen of beheersbaar maken van psychische klachten en problemen. Dat doel bereiken we met een gepaste therapie, behandeling of training. We willen de beste oplossing bieden. Daarom willen we ons behandelaanbod uitbreiden met nieuwe, innovatieve behandeltechnieken.

Onze filosofie: zorgen voor en met elkaar
Psychologiepraktijk van Buuren en Kolibrie Psychotherapie bestaan uit een klein en hecht team. Zorgen voor én met elkaar staat voorop. Onze zes psychologen, een relatietherapeut en een psycholoog-in-opleiding hebben oprechte interesse in cliënten en collega’s. Logisch, want alleen op die manier kunnen we de beste zorg op maat geven. Daar hoort ook bij dat ons team in de spiegel durft te kijken om zo de hulpverlening te verbeteren en onze dienstverlening te innoveren. We zijn harde werkers die professioneel en met passie het beste uit onze cliënten en onszelf willen halen. In de praktijk zijn we positief, flexibel, creatief en vindingrijk.

Wat zoeken wij?
De afgelopen jaren is Psychologiepraktijk van Buuren in rap tempo gegroeid en is de verwachting dat de groei zich verder voort gaat zetten. De bedoeling is dat de praktijk één van de grootste psychologiepraktijk van Nederland gaat worden die kwalitatieve psychologische hulp aanbiedt. Mede door de groei is er behoefte aan een zelfstandige en gemotiveerde stagiaire Marketing die ons gaat ondersteunen in onze groei ambitie en die zowel met online als offline marketing onze zichtbaarheid in de buurt wil helpen vergroten. 

Wat bieden wij?
Je kunt tijdens deze uitdagende stage je opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk brengen. Je houdt je bezig met alles wat bij marketing en communicatie komt kijken. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een fijn, informele werksfeer in een team van betrokken collega’s die graag hun kennis met jou willen delen. Er is ruim voldoende ruimte voor eigen initiatief, wat wij stimuleren.

Jouw taken
• Het bijhouden van de website;
• Het schrijven en creëren van content voor de website en sociale media;
• Het schrijven en versturen van nieuwsbrieven;
• Het ontwikkelen van acties;
• Je ontwerpt en ontwikkelt promotiemateriaal;
• Het ontwikkelen van strategisch marketing- en communicatieconcepten;
• Je hebt passie voor psychologie;
• Je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken;
• Je houdt van aanpakken;
• Je bent een doorzetter, je bent creatief en je denkt in oplossingen;
• Je wil graag leren;
• Je hebt ook voor kwaliteit en bent daadkrachtig;
• Je hebt geen 9-5 mentaliteit.

Jouw opleiding en ervaring
• Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
• Je volgt een opleiding in Communicatie en Marketing (minimaal 2 jaar);
• Je beschikt over uitstekende communicatieve Nederlandse vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling.

Arbeidsvoorwaarden
• Je krijgt begeleiding van Peter Paul Coppes – voormalig Algemeen Directeur van diverse Fast Moving Consumer Goods bedrijven;
• Je ontvangt een stagevergoeding € 350,- per maand;
• Je krijgt de mogelijkheid om mee te groeien met de praktijk.

Wil je meer weten of solliciteren?

Gebruik onderstaand formulier

De persoon die qua persoonlijkheid past in de praktijk en de juiste kwalificaties heeft krijgt de baan! Wij moedigen mannen en herintredende vrouwen aan met ons contact op te nemen. We ontvangen graag je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae via onderstaand formulier.

Solliciteren v2

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, dox, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >