Tessa Reuneker

Leer je kracht optimaal gebruiken
“Soms moet je jezelf meer ruimte geven om een betere grip op je leven en emoties te krijgen."

Vertrouw weer op jezelf

“Loslaten is spannend en soms ook lastig. Maar ik zorg voor een veilige omgeving waar je in je eigen tempo kunt werken aan het overwinnen van je psychische klachten.”

Alles onder controle?

Veel mensen willen graag alles onder controle hebben, omdat ze dat zekerheid en houvast geeft. Maar soms slaat die controle door of blijven mensen zich aan deze controle vastklampen omdat ze niet weten hoe ze anders overeind moet blijven. Herkenbaar? Dat kan, want heel veel mensen proberen zo op de been te blijven of psychische klachten de baas te blijven. Hoe raar het ook klinkt, maar juist meer ruimte en loslaten helpt om je beter te voelen. Vind je dat spannend, lastig, eng of weet je niet hoe dat moet? Dan help ik je graag!

Maatwerk

Geen mens is hetzelfde. Juist dat maakt mijn werk zo mooi! Elk persoon is uniek. Daarom is mijn behandeling ook altijd maatwerk. Jij hebt unieke eigenschappen die je helpen om verder te komen. Soms weet je zelf niet meer zo goed hoe je dat moet doen of welke eigenschappen je kunt inzetten. Dan help ik om te ontdekken wie je bent, hoe je in elkaar zit en welke krachten je allemaal hebt. Dat helpt om blijvend resultaat te boeken!

Praten én doen

Vind jij het ook lastig om hulp te vragen? Dan ben je beslist niet de enige. Daarom vind ik het belangrijk om al je gevoelens en gedachten de ruimte te geven. Zo kun je ontspannen en in alle vrijheid samen met mij werken aan duidelijke doelen. En we gaan zeker ook aan het werk! Veel mensen denken dat je bij de psycholoog alleen praat. Maar ik vind het ook belangrijk om dingen te doen. Daardoor groeit je zelfvertrouwen en weerbaarheid. Bewegen en aandacht voor je lichamelijke gezondheid vind ik erg belangrijk. Natuurlijk praten we ook over waar je mee worstelt en hoe dat voor jou voelt. Daarbij gebruik ik vaak humor en relativeringsvermogen, zodat jij voldoende ademruimte krijgt. Praten én doen zijn in mijn behandeling dus even belangrijk.

Loslaten geeft ruimte om verder te kunnen

“Nare of angstige gedachte of ervaringen kun je een plek geven en loslaten. Dat schept ruimte om verder te kunnen met je leven op de manier die jij wilt.”
Tessa Reuneker | GZ-psycholoog
BIG-nummer: 49922056325

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >