Sophie de Droog

Ontdek je unieke krachten
"Hervind je eigen, unieke krachten om stevig in het leven te staan.”

GEEF JEZELF WEER VRIJHEID

Soms loop je vast in je negatieve gevoelens, zelfbeeld of ervaringen. Geef je jezelf dan weer vrijheid door hulp te zoeken voor deze psychische klachten.

Praten lucht op

Het is een cliché, maar het is ook maar al te waar: praten lucht op. Je zult merken dat praten over jouw psychische klachten opluchting geeft. Ik luister naar je en hoor ook wat je dwarszit en wat je wilt veranderen. Je kunt in alle vertrouwen alles bij me kwijt; alles is bespreekbaar. Dat is de eerste stap om je beter te gaan voelen. De tweede stap is dat we samen onderzoeken wat de oorzaak van je klachten is. Van daaruit maken we een plan hoe we je klachten kunnen behandelen.

OEFENING BAART KUNST

Praten lucht op, maar lost niet je klachten op. Oefenen wel! Daarom ga je aan de slag met praktische en haalbare oefeningen. Die laten je inzien hoe gedachten je gevoelens en gedrag sturen. Je leert hoe je met positievere gedachten meer grip krijgt op je emoties en handelen. Je zult merken dat juist positieve ervaringen met die oefeningen je meer zelfvertrouwen geven. Ook ga ik met je  op zoek naar wat jouw unieke krachten zijn en wat jij waardevol bent. Door daar op te focussen kom je weer in je eigen kracht te staan.

VERTROUW WEER OP JEZELF

"Het leven bestaat uit goede en minder fijne momenten. Dat kun je niet veranderen, maar je kunt wel leren vertrouwen dat jij dit allemaal aankan.”
Sophie de Droog | Psycholoog

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >