Sanne de Boer

Sanne de Boer

Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen
“Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen"

Kennis en ervaring delen

Je psychische gezondheid is minstens zo belangrijk als je lichamelijk gezondheid. Dat heb ik aan den lijve ervaren. Begrip en praktische tips kunnen je doelgericht helpen om je psychische balans weer terug te vinden en jezelf te ontwikkelen. Ik help je daarbij vanuit mijn kennis én vanuit mijn persoonlijke ervaring.

Zorg goed voor jezelf

‘Ik moet sterk zijn’, ‘ik moet me niet zo aanstellen’ of ‘zo erg zijn mijn klachten niet’: herken je jezelf hierin? Veel mensen vinden het lastig om te erkennen dat ze psychische klachten hebben. Schaamte, schuldgevoel of andere negatieve gedachten staan dan de stap naar hulp in de weg. Bekijk het eens van een andere kant … Je bent het waard om psychisch gezonder te worden en blijven. Je klacht is nooit te klein om er wat aan te doen! Ik ondersteun je doelgericht en praktisch bij het verbeteren van je psychische gezondheid. Daardoor krijg jij meer grip op je leven en kun je jezelf verder ontwikkelen en je leven de richting geven die jij wilt.

Blijf jezelf

Elk mens is uniek en heeft zijn eigen sterke kanten. Dat maakt mijn werk zo boeiend! Ik help je om je eigen krachten te (her)ontdekken en actief in te zetten voor een fijner leven. Dat is altijd maatwerk, maar de basis is altijd hetzelfde:  begrip, vertrouwen en veiligheid. Jij moet helemaal jezelf kunnen zijn en blijven! Ik ondersteun je om het inzicht te krijgen welke bijzondere krachten je in je hebt en hoe je die positief kunt inzetten. Samen met jou maak ik een concreet stappenplan dat je houvast en duidelijkheid geeft. De belangrijkste stap? Dat is de eerste stap: begeleiding zoeken om je klachten de baas te worden. Ik help je daar graag bij!

VIND JE VEERKRACHT

“Door je eigen krachten te (her)ontdekken en actief in te zetten maak je actief werk van een fijner leven.”
Sanne de Boer | Psycholoog i.o.

De inlooppsycholoog

Heb je een probleem, vraag of hulp nodig? Maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen en of je een klik hebt met de psycholoog? Onze visie is dat iedereen een probleem gratis moet kunnen voorleggen bij de juiste hulpverlener zonder dat direct de meter begint te lopen.
Lees verder >

Werkwijze

Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandeldoelen te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
Lees verder >

Tarieven

De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
Lees verder >