Assertiviteitstraining | Start 30 november

Vind je het moeilijk om gehoord te worden in gesprekken, je grenzen aan te geven en ga je meningsverschillen liever uit de weg? Een assertiviteitstraining werkt! Durf weer te denken, zeggen en doen wat je voelt. Lees meer en meld je aan!

Klachten & behandelingen

Je hoeft het niet zelf uit te dokteren

Voel je je ongewoon somber, heb je moeite met het verwerken van een trauma, denk je dat je een burn-out hebt of heb je andere psychische klachten, dan kan je terecht bij de psycholoog. Lees meer over mogelijke klachten.

De psycholoog

Helemaal zo gek niet

Een psycholoog inschakelen is helemaal niet zo gek; je toont aan dat je de verantwoordelijkheid neemt voor jouw problemen, deze bespreekbaar wil maken en wilt oplossen. Lees verder over wat ik voor jou kan betekenen.

Inloopspreekuur

Gratis en geen afspraak nodig

Heb je een hulpvraag, maar weet je niet of een psycholoog iets voor je kan betekenen? Loop binnen tijdens het inloopspreekuur; iedere eerste donderdag van de maand bij locatie Hilversum. Lees meer over de inhoud en tijdstippen.

Jij staat centraal

"Ik help je om je sterke kanten in te zetten om je klachten de baas te worden."

Assertiviteitstraining
16 November

Assertiviteit kan je leren!

Durf weer te zeggen, te voelen, denken en te doen wat je wilt, terwijl je daarbij rekening houdt met jezelf en de ander!

Durf te zeggen wat je denkt

Assertiviteitstraining werkt!

De training bestaat uit 7 bijeenkomsten en start 16 november. We behandelen o.a. nee-zeggen, kritiek, zelfwaardering en een praatje maken.