Zorgovereenkomst

Altijd vertouwelijk

Vult u alstublieft dit formulier in bij het aangaan van de behandelingen.

  Bij het begin en het einde van de behandeling informeert psychologiepraktijk van Buuren schriftelijk de huisarts. Zo nodig overlegt de psycholoog met de huisarts. Deze informatie-uitwisseling is strikt vertrouwelijk en valt onder het medisch beroepsgeheim.

  Ik ga hiermee:
  Niet akkoordWel akkoord

  Psychologiepraktijk van Buuren mag met derden anoniem informatie uitwisselen over je casus om als zorgverleners met en van elkaar te leren.

  Ik ga hiermee:
  Niet akkoordWel akkoord

  Overige informatie

  • Informatie over de kosten van de behandeling vind je op www.psychologiepraktijkvanbuuren.nl.

  • Je betaalt vooraf of contant/ per PIN aan het eind van een consult, tenzij dat vooraf anders afgesproken is. De kosten voor het consult overmaken op NL62 RABO 0113 5882 67 t.n.v. Psychologiepraktijk van Buuren.

  • Na iedere sessie ontvang je een factuur.

  • Informeer zelf bij je zorgverzekeraar naar eventuele vergoedingen en deze vergoedingen zelf aanvragen.

  • Een afspraak kan altijd geannuleerd of verzet worden. Overdag kan dit telefonisch of per mail, buiten kantooruren kunt u dit per mail doen.

  • Let op: SMS berichten worden niet gelezen en behandeld.

  • Een afspraak kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur van te voren. Bij afzegging binnen 48 uur vóór de afspraak wordt het consult in rekening gebracht.

  Gezien en voor akkoord:
  Niet akkoordWel akkoord

  Datum

  Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacy reglementen.

  De psycholoog

  Mijn naam is Melissa van Buuren; psycholoog, vrouw, moeder, iemand die midden in het leven staat en een mensen-mens. Mijn passie is mensen helpen om te groeien of hun problemen de baas te worden. Écht luisteren naar iemand is het startpunt om verder te komen.
  Lees verder >

  Werkwijze

  Jij staat centraal. We beginnen met een kennismaking en intake om vervolgens tot een diagnose en behandelplan te komen. Het is belangrijk dat je voor een psycholoog kiest die je vertrouwt en waar je een ‘klik’ mee hebt. Jij kiest zelf of je door wilt gaan met de behandeling.
  Lees verder >

  Tarieven

  De behandelkosten die gehanteerd worden in onze psychologiepraktijk kunnen, afhankelijk van je zorgverzekering, (gedeeltelijk) achteraf gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar. Informeer daarvoor bij je eigen zorgverzekering naar de voorwaarden.
  Lees verder >